Detail info
Close

Můžu k Tobě?

program divadla Na Maninách
Můžu k Tobě?

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Účinkují: Pavlína Mourková, Michal Kavalčík, Kristýna Podzimková, Bořek Slezáček, Jindra Kriegel, Lucie Linhartová, Josef Hervert, Petr Semerád, Radomír Švec, Michaela Zemánková
Režie: Vojtěch Nouzák
Autor: Jindra Kriegel a Miroslav Oupic
Hudba: Viktor Dyk

Děj této komedie se odehrává v psychiatrické ordinaci doktora Flojda a v místním bifé před ordinací, které vede paní Kubíčková a které slouží jako čekárna pro pacienty. Paní Kubíčková již půl roku, tedy po celou dobu, kdy do této ordinace doktor Flojd nastoupil, na něj myslí. Přeci jenom jako rozvedené samoživitelce muž už nějaký čas chybí. Flojd má rád svoji nezávislost a také krásné mladé dvacetileté dívky. Kubíčková již dlouhou dobu přemýšlí, jak mu o své náklonnosti k němu říci a trápí se, že není rozhodnější. Mezitím do ordinace se svými problémy postupně přichází pětice pacientů: Místní politik JUDr. Troufalý, trpící stihomamem, dále Vanda Vnadná, dealerka kreditních karet a úvěrů, těžce se vyrovnávající s nevěrou svého muže. Třetí pacientkou je nymfomanka poštovní doručovatelka Blanka Panenská, čtvrtým bývalý vrcholový hokejista René, který má problémy s volným časem po ukončení své sportovní kariéry a nakonec i Tomy - nedávný vítěz reality show s názvem Udělám cokoliv s kýmkoliv za cokoliv! - který trpí depresemi, že o něj již média ztratila zájem a nikdo jej už nezná. Všichni tito pacienti se v ordinaci postupně střídají, ale předtím se v čekárně s pravidelnou jistotou setkávají s paní Kubíčkovou, která jim nabízí nejen výbornou kávu, ale také vřelé slovo zkušené ženy. Tato situační komedie přibližuje s humorem a ironií zamotané mezilidské vztahy a také psychické civilizační problémy, které naši předci vůbec neznali a které jsou dnes pro některé z nás leckdy nepřekonatelnou překážkou.

Info pro ZTP/P: osoby ZTP/P dle platného ceníku, doprovod jedné osoby zdarma
pro vozíčkáře místa vyhrazena, bezbariérový přístup zajištěn
rezervace vstupenek ZTP/P: +420 224 091 439, rezervace@ticketportal.cz
Vstupenky můžete zakoupit též on-line, zaplatit na Internetu a ihned vytisknout
v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top