Detail info
Close

KVANTARIO – Dárkový poukaz

KVANTARIO – Dárkový poukaz

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Poukaz Vám zajistí celodenní vstup do našeho parku.

Vybírat můžete z variant dárkových balení a elektronického poukazu.

Dárkové balení obsahuje poukaz na tvrdém papíře v stříbrné obálce s lesklou přelepkou. To vše Vám doručíme doporučeně na uvedenou adresu.

Využít jej můžete výhradně online na www.ticketportal.cz nebo www.kvantario.cz .

Kvantario je jedinečná přehlídka moderních technologií v oblasti sci-fi a virtuální reality. Můžete se těšit na několik pater nekonečné zábavy pro celou rodinu. V Kvantariu se můžete projet na horské dráze, vydat se mezi dinosaury, projít ulicemi světových metropolí, proletět se ve vesmíru nebo se ponořit pod mořskou hladinu. Anebo cestovat časoprostorem. 

Virtuální realita je technologie, která vám umožní vydat se kamkoli a zažít tak doposud nepoznané. Díky nejmodernější zařízením chceme návštěvníkům nabídnout ten nejrealističtější zážitek. Pro milovníky sci-fi je připravena cesta časoprostorem. Díky stroji času se přenesete do minulosti až do momentu velkého třesku. Zpět do současnosti se pak dostanete za pomoci našich průvodců časem. Návrat to nebude ale snadný, takže není vyloučeno, že někdo v časoprostoru uvízne.

V průběhu nákupu musíte vyplnit kontaktní údaje, na které vám bude doporučenou poštou doručena fyzická dárková poukázka ve stříbrné obálce s přelepkou.

S ohledem na používané technologie se nedoporučuje vstup s dětmi mladšími 3 let a lidem s epilepsií.

V místě konání je zajištěn bezbariérový přístup.

Kvantario-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture KVANTARIO – Dárkový poukaz
Top