Detail info
Close

Sanremo Junior CZ/SK - finálový galavečer

Sanremo Junior CZ/SK - finálový galavečer

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Sanremo Junior CZ/SK 2020 SPECIÁL
Celkem 11 finalistů z České republiky a 3 ze Slovenské republiky postoupilo do finále dalšího ročníku dětské pěvecké soutěže Sanremo Junior CZ/SK.
Výběr probíhal v několika kolech a jak říkali členové poroty "Nebylo to vůbec jednoduché. Během několika dnů jsme slyšeli mnoho velmi talentovaných dětí. Postoupit ale mohl opravdu jen omezený počet. Kdyby záleželo na nás, asi by jich postoupilo více…"
Ze tříkolového výběru před odbornou porotou nakonec do finále postoupilo celkem 14 finalistů - 10 nových talentů a 4 finalisté z minulých ročníků, kteří byli vybráni porotou v odděleném kole.
Těchto 14 dětí čekají měsíce velkých příprav na finálový večer Sanremo Junior CZ/SK. Během večera vystoupí nejen se svou soutěžní písní, ale čekají je i další společné písně. Kromě finalistů dále vystoupí např. Helena Vondráčková, Miro Žbirka, Lenny, Jaroslav Svěcený a mnozí další.
To vše za doprovodu symfonického orchestru "Bon Art Pops Orchestra", který je složen výhradně z žen a bude hrát pod taktovkou jediného muže a tím je velmi zkušený a sympatický dirigent Martin Hybler.
Jednoho vítěze za Českou republiku a jednoho za Slovensko vybere během večera odborná porota složená z takových osobností jako je Helena Vondráčková, Miro Žbirka, Lenny, Jaroslav Svěcený, Ondřej Soukup, Lucie Šoralová, Janis Sidovský, Pavel Vítek, Martin Hrdinka, Miloslav Zýka, Michaela A. Dobrovolná, Štěpán Wolde a René Hnilička.
Celým večerem bude provázet stejně jako v předchozích letech Jan Čenský.

Sanremo Junior CZ se koná pod patronátem Italského kulturního institutu.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
slevy NE / sektor ZTP/P-DISABLED je určen pro vozíčkáře, pro držitele průkazu ZTP/P a pro doprovod ZTP/P (jedna osoba) / bezbariérový přístup ANO, Parter

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Sanremo Junior CZ/SK - finálový galavečer
Top