Detail info
Close

Forever Amy (UK)

Forever Amy (UK)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Forever Amy - originalAmy´s band feat. BronteShande

16.7.2022 od 20 h

Mystic Skatepark Štvanice, Praha

www.brnokoncert.cz

Letos uplyne 11 let od smrti talentované britské zpěvačky Amy Winehouse (†23.7.2011). Během své krátké kariéry natočila dvě alba: jazzem ovlivněnou desku Frank (2003) a Back to Black (2006), která obsahovala 5 hit singlů a přinesla jí celosvětový věhlas. Na Ostrově Štvanice v Mystic Skateparku se v sobotu 16. července 2022 uskuteční česká premiéra představení Forever Amy, unikátní retrospektivní show oslavující dílo této divy. Ve Forever Amy hraje originální doprovodná kapela složená z muzikantů, kteří pomáhali Amy vytvářet její nadčasový zvuk, a v roli Amy vystoupí špičková britská zpěvačka BronteShande, která během své hudební kariéry spolupracovala mimo jiné s Oasis, PrimalScream a Richardem Ashcroftem.

Skupinu tvoří tito hudebníci:

Dale Davis (baskytara) – je zároveň vůdčí osobností skupiny. V průběhu spolupráce s Amy byl jejím blízkým hudebním spolupracovníkem a také přítelem. V současnosti patří v Británii k velmi žádaným hudebníkům, mimo jiné vystupoval či nahrával s Tinou Turner, Markem Ronsonem, Normanem Cookem nebo Paulem Youngem.

HawieGondwe (kytara) – s Amy spolupracoval v letech 2007 – 2011, vystupoval však také s dalšími umělci, jako jsou např. George Michael, GnarlsBarkley, Corinne Bailey-Rae či SineadO´Connor.

Jim Hunt (saxofon/flétna) – během své hudební dráhy spolupracoval s celou řadou umělců. Jako aranžér, saxofonista a vedoucí dechové sekce účinkoval např. s PrimalScream, Richardem Ashcroftem, Palomou Faith nebo Noelem Gallagherem. Dechová sekce byla u Amy Winehouse klíčovou součástí jejího zvuku.

BronteShande (vokály) – zpěvačka pochází z Bristolu. Projevem i vokálními možnostmi je Amy velice blízká, a proto je nově součástí této hudební pocty. 

Show Forever Amy, která vyprodává hudební sály v rámci masivního turné po celé Evropě, nerozptyluje divákovu pozornost všemožnými efekty, ale soustředí se na vynikající zpěv a hudbu, takže je důstojnou poctou a zároveň velice autentickým představením, díky kterému na podiu znovu ožívá legenda Amy. Nenechte si ujít! Další informace o projektu na http://foreveramylive.com/

https://www.youtube.com/watch?v=PuEV27KYR8o

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Forever Amy (UK)
picture Forever Amy (UK)
picture Forever Amy (UK)
picture Forever Amy (UK)
picture Forever Amy (UK)
picture Forever Amy (UK)

Změny a upozornění

ZMĚNA: Forever Amy (UK) 21.07.2021 20:00 (původně 27.04.2020/ 28.03.2021, Divadlo Hybernia) Mystic Skate Park Štvanice, Praha

ZMĚNA:
Z důvodu přetrvávajících celosvětových omezení kvůli pandemii covid-19 se koncert Forever Amy (UK) v náhradním termínu 21. 7. 2021 od 20:00 hodin (původně 27. 4. 2020 a 28. 3. 2021 v místě Divadlo Hybernia, nám. Republiky 4, Praha)a v místě Mystic Skate Park Štvanice, ostrov Štvanice 944, Praha 7 přesouvá na nový, náhradní termín: 16. 7. 2022. Místo konání a začátek koncertu se nemění.

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není je potřeba vyměňovat. Kontakt na pořadatele v případě dalších dotazů: mersey@volny.cz / +420 541 240 623   
 

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení!

Brnokoncert-CZ a Reklamační oddělení TICKETPORTAL


ZMĚNA: Forever AMY (UK) 28.03.2021 20:00 (původně 27.04.2020) Divadlo Hybernia, Praha

ZMĚNA:
Vzhledem k omezení všech kulturních, sportovních a společenských akcí a přetrvávajícím celosvětovým opatřením proti pandemii covid-19 se koncert Forever Amy (UK) přesouvá z náhradního termínu 28. 3. 2021 od 20:00 hodin (původně 27. 4. 2020) a zmísta Divadlo Hybernia, náměstí Republiky 4, Praha 1 na nový, náhradní termín a místo: 21. 7. 2021 od 20:00 hodin, Mystic Skatepark Štvanice, ostrov Štvanice 944, Praha 7.

Zakoupené vstupenky je potřeba na nový termín vyměnit. Komu nový náhradní termín nevyhovuje, může vstupenky směnit za Poukaz covid-19, nejpozději do 18. 4. 2021.

Výměna vstupenek na nový termín po 18. 4. 2021 probíhá následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce
Vstupenky vyměňuje centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1). Naskenované vstupenky na původní termín je třeba zaslat na e-mail:reklamace@ticketportal.cz. Nové vstupenky budou odeslány e-mailem zpět. 

2/ Platba vstupenek po internetu

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupenky vyměňuje automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) zasláním nových vstupenek na e-mail zákazníka, pod kterým vstupenky kupoval.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupenky vyměňuje automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) zasláním nových vstupenek na e-mail zákazníka, pod kterým vstupenky kupoval.

3/ Platba vstupenek přes benefity
Naskenované vstupenky na původní termín spolu s objednávkou je třeba zaslat na e-mail:
reklamace@ticketportal.cz
. Nové vstupenky budou odeslány e-mailem zpět. 

4/ Platba vstupenek na fakturu
Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami na původní termín je třeba zaslat na e-mail:
rezervace@ticketportal.cz. Nové vstupenky budou odeslány e-mailem zpět. 
 

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení!

Reklamační oddělení TICKETPORTAL


JAK POSTUPOVAT V PŘÍPADĚ ZRUŠENÝCH NEBO PŘESUNUTÝCH AKCÍ V SOUVISLOSTI S COVID-19

Parlament České republiky přijal v květnu 2020 zákon č. 247/2020 Sb. (v říjnu 2020 novelizován zákonem č. 448/2020 Sb.), o některých opatřeních ke zmírnění dopadů epidemie koronaviru označovaného jako SARS CoV-2 na oblast kulturních akcí. Tento zákon upravuje vztah organizátorů akcí a jejich zákazníků tak, aby zákazníci nepřišli o své peníze a pořadatelé získali prostor pro vyřešení mimořádné situace, kterou nemohli předvídat a nemohli se na ni připravit.

Společnost Ticketportal se jako prodejce vstupenek řídí pokyny pořadatelů, kteří postupují dle tohoto zákona. Informaci o tom, v jakém stavu je akce, na kterou máte zakoupené vstupenky, najdete v tomto seznamu akcí. Hledejte podle data konání akce, které máte na vstupence. Pokud stav své akce již znáte, najděte si zde, jak máte v daném případě postupovat.

 

POKUD SE NA VAŠI AKCI VZTAHUJE VÝMĚNA PŮVODNÍCH VSTUPENEK NA POUKAZY, V TOMTO NÁVODU NALEZNETE POSTUP, JAK TUTO VÝMĚNU PROVÉST.

 


Top