Detail info
Close

V PAŘÍŽI BYCH TĚ NEČEKALA, TATÍNKU

V PAŘÍŽI BYCH TĚ NEČEKALA, TATÍNKU

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Výběrčí přímých daní ze zapadlého provinčního městečka se jednoho dne rozhodne, že překvapí svoji dceru a navštíví ji v Paříži.

Starostlivý otec s podivem zjišťuje, že jeho milovaná dcera již nepracuje v pojišťovně, ale pohybuje se jako společnice ve světě velké politiky a obchodu, ve kterém se rázem ocitá i on. V tomto spletitém prostředí se tatínek rychle zorientuje, a když okouzlí manželku svého nejvyššího šéfa, zcela to změní jeho život, budoucnost dcery, a dokonce i složení vlády. Rozjede se uragán záměn a komických situací, které neberou konce.

Komedie Jeana Barbiera (originální název Ma fille travaille a Paris) o pařížském dobrodružství sympatického venkovana ze Spáleného Poříčí nad Seinou nabízí dvě hodiny emocí a smíchu. V současné době nejznámější autor konverzačních komedií ve Francii je pokračovatelem tradice bulvárního divadla ve stylu Feydeaua a Labiche.
HRAJÍ: Petr Nárožný, Simona Postlerová nebo Miroslava Pleštilová, Jan Čenský nebo Jan Šťastný, Jana Malá nebo Týna Průchová, Jarmila Švehlová, Barbora Šťastná Petrová nebo Malvína Pachlová, František Skopal nebo Martin Sochor

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture V PAŘÍŽI BYCH TĚ NEČEKALA, TATÍNKU
picture V PAŘÍŽI BYCH TĚ NEČEKALA, TATÍNKU
Top