Detail info
Close

Monster Meeting

Monster Meeting

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

O akci

Aktuálně:

Line Up:

15:30

Otevření areálu

16:30

Černá

 

 

17:40

Panoptiko

 

 

19:00

Show – TRAKTOR a DYMYTRY

22:30                             

Uzavření areálu

 

Přátelé, snad naposledy zasedla hard & heavy & metalová rada nedočkavých rockerů, abychom prostudovali aktuální výhled na rozvolňování, opatření atd. Jasných informací je pomálu, tak zase rozhodujeme

o vaší i naší TRAKTOR & Dymytry koncertní budoucnosti s nejistou vizí, která se už snad splní.
Necheme vás dále mást a každý týden posouvat víkendové akce... A zároveň trošku věříme v osud, protože v Plzni jsme vloni začali, a nakonec objeli většinu zastávek, které přes to všechno díky vám byly úžasné! 
A tak jsme přeplánovali Monster Meeting 2021 s touto vizí:

6.8. Liberec (přeloženo z 14.5.)

Věříme, že situace se bude nadále zlepšovat a v létě se dočkáme časů, kdy si budete moci užít koncert bez respirátorů, s pivkem v ruce, bez obav, tak jak si po tom roce čekání zasloužíte!
Omlouvám se všem, kterým tyto změny komplikují plány...a posté děkujeme za trpělivost a pochopení... Vstupenky samozřejmě zůstávají stále v platnosti, snad je po té době ještě najdete... Díky, díky, díky...

 

V roce 2021 proběhne druhý ročník koncertního projektu oblíbených rockových interpretů! V rámci open airy odehrají kapely pro fanoušky rocku a metalu speciální společný koncert na velkém pódiu s výpravnou scénou a špičkovou technikou.
Můžete se těšit na dva plnohodnotné sety, několik dalších festivalových hostů a hlavně speciální hudební zážitek, který se odehraje pouze v rámci tohoto tour od března do září. 


Doplňující informace ke vstupenkám:

Děti do 12 let v doprovodu rodičů mají vstup zdarma. Pro ověření věku může být požadován doklad (kartička pojištěnce, žákovský průkaz apod.).

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top