Detail info
Close

Muž se železnou maskou

program Divadla Broadway
Muž se železnou maskou

Datum: 1. - 3. listopadu 2024
Místo: Divadlo Broadway
Adresa: Na Příkopě 988/31, Praha 1

Vstupenky

pátek
1
lis. 2024
18:00
Muž se železnou maskou
sobota
2
lis. 2024
14:00
Muž se železnou maskou
sobota
2
lis. 2024
18:00
Muž se železnou maskou
neděle
3
lis. 2024
15:00
Muž se železnou maskou

Informace o akci

Francouzský královský dvůr za vlády krále Ludvíka XIV. – "krále slunce" hýří rozmařilostí, ale lid je nespokojen a hladoví. Ludvík je arogantní král, kterého zajímají především krásné ženy, stavba paláce Versailles a plesy. Také mnoho finančních prostředků dává na posílení a vyzbrojení armády. V Bastile je uvězněn v železné masce bratr krále – dvojče Filip.

Nad královým životem bdí kapitán mušketýrů věrný d'Artagnan. Další z mušketýrů Athos žije na svém venkovském sídle se svým jediným synem Raulem. Když však král Ludvík XIV. pošle Raula na jistou smrt jen proto, aby měl volnou cestu ke krásné Louise, rozhodne se Athos s pomocí svých přátel Aramise a Porthose vyměnit krále Ludvíka za vězněného Filipa. Pouze d´Artagnan se odmítá spiknutí zúčastnit. Jako kapitán královských mušketýrů přísahal králi věrnost. Byl také milencem Ludvíkovy matky, královny Anny Rakouské.

Královská výměna se nakonec podaří i za účasti samotného d´Artagnana, který se nakonec přeci jen rozhodne přidat k mušketýrům. Oba bratři se nakonec setkají a Ludvík chce ve vzteku svého bratra zastřelit. Anna Rakouská srazí ruku, která míří na Filipa a kulka zasáhne d´Artagnana, který umírá. Ludvík je nakonec odvezen z Louvru. Mušketýři se stávají oficiálními rádci Filipa – francouzského krále.

V hlavních rolích účinkují:

Josef VOJTEK, Marian VOJTKO, Petr KOLÁŘ, Bohouš JOSEF, Jan KOPEČNÝ, David GRÁNSKÝ, Michaela GEMROTOVÁ, Daniel HŮLKA, Vojtěch DRAHOKOUPIL, Helena VONDRÁČKOVÁ, Michal KAVALČÍK, Václav VYDRA, Václav SVOBODA, Josef VÁGNER, Peter PECHA, Alžbeta BARTOŠOVÁ, Radka FIŠAROVÁ, Nelly ŘEHOŘOVÁ a mnoho dalších.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps

Změny a upozornění

ZMĚNA: MUŽ SE ŽELEZNOU MASKOU, 15.1.2022/16.1.2022, DIVADLO BROADWAY-PRAHA

ZMĚNA:

z rozhodnutí producenta a kvůli vládním opatřením dochází bohužel ke zrušení muzikálu MUŽ SE ŽELEZNOU MASKOU v divadle Broadway ve dnech:

15.1.2022 od 18:00 
16.1.2022 od 15:00

 

Vstupenky, které byly zakoupeny na tyto data, budete nově moci využít na představení, která se konají 14.1.2022 od 18.00  a 15.1.2022 od 14.00 hodin.

V případě, že máte zájem se těchto představení zúčastnit, obraťte se prosím na pokladnu divadla Broadway na telefonních  číslech :+420 225 113 311, +420 774 785 286 ,kde Vám budou nabídnuta nová místa a čas představení.


V případě, že nabídku nevyužijete, je možné nejpozději do 31. 12. 2021 přihlásit se o vrácení vstupného v místě zakoupení.

 

Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu

Vstupenky je potřeba zaslat v čitelné podobě na adresu: miluna@ticketportal.cz

3/ Platba vstupenek přes benefity

Naskenované vstupenky spolu s benefitní objednávkou je třeba zaslat na e-mail: 
eva.sulcova@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu

Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: 
rezervace@ticketportal.cz.

 

 

Děkujeme za pochopení.
    Team Ticketportal
                &
    Divadlo Broadway

 

 

 

 


Doporučené

Top