Detail info
Close

Riff Raff

Riff Raff

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Riff Raff - nestoudně excentrický rapper z Houstonu a pop kulturní ikona. Žije blyštivým luxusním stylem, což je i námětem většiny jeho songů. Poznávacím znamením Riff Raffa jsou zlatá rovnátka, neonové čočky, zapletené copánky a bizarní tetování s motivy MTV, NBA, Simpsonů a dalších log.

Doporučujeme přečíst jeho Twitter, který používá jako deníček. Anebo ho sledovat na Instagramu – pokocháte se gigantickými prsteny ve tvaru zámku, zjistíte, jak vypadá u posilování a jak velké zlaté zrcadlo má v koupelně.

Riff Raff má za sebou dvě alba Neon Icon (2014) a Peach Panther (2016). Slávu si vybudoval na opulentních a barevně vyzývavých videoklipech, které mají miliony zhlédnutí na youtube. Mezi největší hity patří Dolce & Gabbana, Carlos Slim, TiP TOE WiNG iN MY JAWWDiNZ a Chris Paul. Co asi řekne na brněnský styl? 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top