Detail info
Close

Gipsy Kings

Gipsy Kings

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

GIPSY KINGS se po sedmi letech vrací do České republiky!

Ve středu 18. dubna vystoupí v původní sestavě v pražském Foru Karlín.

GIPSY KINGS nyní vystupující pod názvem The Original Gypsies of Camargue jsou v celosvětovém měřítku jednoznačně nejúspěšnější francouzskou skupinou. Za třicetiletou kariéru prodali více než 20 milionů desek, natočili dva hudební filmy a získali cenu Grammy.

Do Prahy přijíždí s nezaměnitelnými španělskými vokály a zvuky kytar v rytmu flamenca. Chybět nebudou legendární hity jako Bamboleo, Volare či Baila Me, které roztančily celý svět. Zároveň představí písničky z jejich nové desky.

Exkluzivitu koncertu podtrhne původní sestava s Chicem Bouchikhim, který se na podiu připojí k Nicolasovi Reyesovi, Toninovi Baliardovi, Canutovi Reyesovi, Patchaiovi Reyesovi a Paulovi Reyesovi.

Vstupenky na stání za 1.150,- Kč

Vstupenka VIP 2 ( 1 Galerie ) za 1950 Kč
Limitovaná edice VIP vstupenek (cena zahrnuje neomezená konzumace nápojů (pivo, víno, nealko, vybrané míchané alkoholické nápoje), samostatná 1. galerie s výborným výhledem)

Doors open: 18:00

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top