Detail info
Close

ZNOVU A LÍP

ZNOVU A LÍP

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Michael Engler:  Znovu a líp

Hrají :Marek Daniel,Kristýna Frejová,Klára Cibulková/Marcela Holubcová,Vašek Vašák /Luboš Veselý/Zbyšek Humpolec,Jana Kozubková/Petra Mikulková

Režie :Martina Krátká    Překlad :Michal Kotrouš

Svěží komedie o lásce, manželství a přehodnocování . On je uznávaný spisovatel, elegán,má rád drahé pití,mladší ženy, tenis a obdiv.Ona je jeho manželka  a už toho má dost.Z běžného odpoledne je najednou válka Roseových a z rodinného přítele, který je shodou okolností advokát, je najednou Jeho právník. A na návštěvu přijde i Její advokátka. Absurdní situace vyvrcholí rvačkou, ze které se On probudí v nemocnici s amnézií.A co víc, o sobě si myslí,že je mu zase dvacet a svojí literaturou bude měnit svět,o ní pak,že je ženou jeho života.

Co by se stalo,kdybyste smazali uplynulé roky společného života a byli zase na začátku? Mladí, zamilovaní a plní ideálů? A jak to vlastně je s tou amnézií? A co s tím vším majetkem? !

Divadelní společnost Titans

 

 

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top