Detail info
Close

THE STEEPWATER BAND (USA)

THE STEEPWATER BAND (USA)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

The Steepwater Band je americká bluesrocková kapela založená v Chicagu v roce 1998 jako trio: Jeff Massey (kytary a zpěv), Joe Winters (bicí) a Tod Bowers (basa). Skupina převzala svůj název z nákladní lodi, kterou Jeff Massey viděl v přístavu na Michiganském jezeře. Zpočátku se kapela soustředila na hraní svých verzí klasických bluesových songů, zejména elektrických blues chicagského stylu, ale rychle přešla od převzatých bluesových nahrávek k psaní své vlastní hudby.

Charakteristickým zvukem kapely je ranné elektrické blues, kombinované s moderním, syrovým a dráždivým hudebním stylem. Zakládající členové Massey, Bowers a Winters jsou díky letům společného vystupování skvěle sehraní, ale když se k triu na začátku roku 2012 připojil kytarista Eric Saylors z Indianapolis, přinesl do živého zvuku kapely ještě větší hloubku a razanci.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top