Detail info
Close

ROBINSON CRUSOE

ROBINSON CRUSOE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Pustý ostrov uprostřed oceánu. Na něm osamělý trosečník čekající na záchranu. Dočká se jí? A jaký je jeho skutečný příběh? Román Robinson Crusoe spisovatele Daniela Defoa patří ke skvostům světové literatury a nyní se dočkává i své původní české muzikálové podoby. Strhující příběh o nezlomné síle lidského ducha, zoufalém boji o přežití a nekonečné věrné lásce.

Libreto: Ivan Hubač
Texty: Jan Krůta
Hudba: Zdeněk Hrubý
Režie: Václav Knop
Maskérna: Lukáš Bartoň, Pavlíčková Marie, Kristýna Chalupová, Matunová Kristýna
Garderoba: Marie Bucharová, Eva Vernerová
Rekvizity: Lenka Vavricová
ÚČINKUJÍ
________________________________________
Robinson: Daniel Hůlka/Radim Schwab/Jaroslav Rusnák
Defoe: Marian Roden/Václav Knop
Mladý Robinson: Lukáš Randák/Martin Hucl/Josef Vágner
Mary: Ivana Jirešová/Elis Ochmanová/Lucia Jagerčíková/Felicita Prokešová
Mladá Mary: Šárka Vaňková/Marianna Polyáková/Kateřina Herčíková
Pátek: Miroslav Hrabě/Petr Urban
Winter: Jaroslav Rusnák/Milan Malinovský
Thomson: Martin Pošta/Martin Schreiner
Malcolm: Martin Hucl/Petr Urban
Pasák: Rudolf Kubík/Martin Pošta
Matka Robinsona, Abatyše: Renata Podlipská/Petra Slaninová/Ivana Jirešová
Woolrich, kněz, sluha: Jaromír Holub/Bronislav Kotiš
Dívka: Emilly Ann Janečková/Mia Klimková/Natálie Nemcová
Taneční company: Veronika Sehnoutková, Michaela Bártová, Marie Buriánková, Dita Dvořáková, Šárka Kobzová, Kateřina Krčmová, Michaela Macháčková, Silvia Orfánusová, Klára Šútovská, Kristýna Vorlíčková, Jakub Kloc, Matěj Kupčík, Tomáš Růžička, Michael Nováček, Jakub Hrubý, Jakub Slovák, Sayon Keyta, Jiří Federhans


INFORMACE PRO NÁVŠTĚVNÍKY

představení 23.7. v Ostravě z technických důvodů zrušeno
________________________________________
Představení se koná v prostředí Arcibiskupského zámku v Kroměříži, jež se nachází na adrese Sněmovní nám. 1, 767 01 Kroměříž (Podzámecká zahrada, cca 60 m od budovy zámku).
Parkování je možné přímo na Velkém náměstí v Kroměříži nebo na parkovišti Vejvanovského či Blahoslavova. Další parkoviště jsou kousek od zámku, pěšky do 10 minut od místa konání. Všem doporučujeme včasný příjezd, abyste nezmeškali začátek představení, které začíná ve 20:00 (areál bude otevřen od 19:00). Délka představení odpovídá 2,5 hodinám včetně půlhodinové přestávky. Akce pod širým nebem se koná za každého počasí.
V místě konání pro vás máme nachystané prodejní stánky s občerstvením, nápoji a dobrým vínem.

________________________________________
Představení se koná v prostředí Letní scény AMFI Poruba, jež se nachází na adrese Matěje Kopeckého 675/21, 708 00 Ostrava-Poruba (amfiteátr).
Parkování je možné v přílehlých ulicích na vyznačených místech k tomu určených! Ideálně však volte spíše MHD. Všem doporučujeme včasný příjezd, abyste nezmeškali začátek představení, které začíná v 19:30 (areál bude otevřen od 18:30). Délka představení odpovídá 2,5 hodinám včetně půlhodinové přestávky. Akce pod širým nebem se koná za každého počasí.
V místě konání pro vás máme nachystané prodejní stánky s občerstvením, nápoji a dobrým vínem.

________________________________________
Představení se koná v prostředí Letní scény AMFI Poruba, jež se nachází na adrese Matěje Kopeckého 675/21, 708 00 Ostrava-Poruba (amfiteátr).
Parkování je možné v přílehlých ulicích na vyznačených místech k tomu určených! Ideálně však volte spíše MHD. Všem doporučujeme včasný příjezd, abyste nezmeškali začátek představení, které začíná ve 20:00 (areál bude otevřen od 19:00). Délka představení odpovídá 100 minutám včetně půlhodinové přestávky. Akce pod širým nebem se koná za každého počasí.

________________________________________
Představení se koná v prostředí Rekreačního areálu Pilák, jež se nachází na adrese Tálský mlýn 505/2, 591 02 Žďár nad Sázavou 2 (amfiteátr).
Parkování je možné na parkovištích: Pilská nádrž, Tálský mlýn, v přilehlých ulicích nebo u firmy Tokoz. Všem doporučujeme včasný příjezd, abyste nezmeškali začátek představení, které začíná ve 20:00 (areál bude otevřen od 19:00). Délka představení odpovídá 2,5 hodinám včetně půlhodinové přestávky. Akce pod širým nebem se koná za každého počasí.


DOPORUČUJEME
– včasný příjezd
– teplé oblečení (i když přes den může být teplo, v noci se ochladí)
– pláštěnku (deštníky nejsou z hlediska bezpečnosti povoleny)

Info pro ZTP/P: osoby ZTP/P dle platného ceníku, doprovod jedné osoby zdarma
pro vozíčkáře místa vyhrazena, bezbariérový přístup zajištěn
rezervace vstupenek ZTP/P: +420 224 091 439, rezervace@ticketportal.cz
Vstupenky můžete zakoupit též on-line, zaplatit na Internetu a ihned vytisknout
v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Změny a upozornění

JAK POSTUPOVAT V PŘÍPADĚ ZRUŠENÝCH NEBO PŘESUNUTÝCH AKCÍ V SOUVISLOSTI S COVID-19

Parlament České republiky přijal v květnu 2020 zákon č. 247/2020 Sb. (v říjnu 2020 novelizován zákonem č. 448/2020 Sb.), o některých opatřeních ke zmírnění dopadů epidemie koronaviru označovaného jako SARS CoV-2 na oblast kulturních akcí. Tento zákon upravuje vztah organizátorů akcí a jejich zákazníků tak, aby zákazníci nepřišli o své peníze a pořadatelé získali prostor pro vyřešení mimořádné situace, kterou nemohli předvídat a nemohli se na ni připravit.

Společnost Ticketportal se jako prodejce vstupenek řídí pokyny pořadatelů, kteří postupují dle tohoto zákona. Informaci o tom, v jakém stavu je akce, na kterou máte zakoupené vstupenky, najdete v tomto seznamu akcí. Hledejte podle data konání akce, které máte na vstupence. Pokud stav své akce již znáte, najděte si zde, jak máte v daném případě postupovat.

 

POKUD SE NA VAŠI AKCI VZTAHUJE VÝMĚNA PŮVODNÍCH VSTUPENEK NA POUKAZY, V TOMTO NÁVODU NALEZNETE POSTUP, JAK TUTO VÝMĚNU PROVÉST.

 


Top