Detail info
Close

Quatro Dances - Balet Praha Junior

Quatro Dances - Balet Praha Junior

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Celovečerní program Baletu Praha Junior Quatro Dances složený ze čtyř jednoaktových baletů, které považujeme za další pokračování naší umělecké vize současného tanečního divadla. Hledáme další nové impulzy – dramatické, hudební výtvarné, zkoušíme nové nápady a efekty, chceme probudit novou fantazii a emoce našeho tradičního publika, a zvědavost nového diváka, který do divadla jen zabloudil ...... a už ho „nepustíme“. A hlavně to musí být srozumitelné, poctivě inscenované ....... a naši juniorští interpreti se musí úplně „rozdat“.

Současné taneční divadlo má mnoho tváří, od šokující provokace až po melancholickou abstrakci. Smích i pláč by měly být kořením každého chytrého a vkusného tanečního divadla. Balet Praha Junior vás chce o tom všem přesvědčit ve čtyřech zcela rozdílných choreografiích. Těšíme se na podnětný „dialog“ se zvídavým a  upřímným divákem.

Přejeme krásný večer

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top