Detail info
Close

Pondělní večery - host Richard Haan

Pondělní večery - host Richard Haan

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

VÁNOČNÍ AKCE 1 + 1 ZDARMA!
Ke každé zakoupené vstupence právě teď obdržíte druhou vstupenku zdarma, na prodejních místech Ticketportal.cz i online na ticketportal.cz, vstupenku zdarma potvrďte v nákupním košíku.

Pondělní večery v Muzeu Salvadora Dalí v Praze
Host: Richard Haan

Program večera
18.00 - 18.30 příchod do muzea, Welcome Drink
18.30 - 18.50 komentovaná prohlídka muzea
19.00 - 19.30 vystoupení Richarda Haana s klavírním doprovodem
19.30 - 19.45 krátké setkání s umělcem

Richard Haan
V operním světě je tento barytonista legendou. Ve Státní opeře , Národním divadle v Praze, Brně i Bratislavě zazpíval například titulní roli krále Nabucca 555 krát. Kromě toho více jak 300krát dvorního šaška Rigoletta ve stejnojmenné opeře G.Verdiho. Nejen na těchto scénách ztvárnil veškeré hlavní barytonové role z oper Leoše Janáčka, Antonína Dvořáka a Bedřicha Smetany. Nezapomenutelný je jeho Přemysl po boku Libuše Evy Urbanové . Za zmínku jistě stojí také dvě slavnostní představení Verdiho Othella ve Státní opeře Praha, kde byl José Cura Otellem a Richard Haan Jagem.
Jeho barevný hlas vyniká také v mnoha dílech Richarda Wagnera. Nejen v roli Bludného Holanďana dokáže dokonale propojit osobní charisma s technicky brilantně ovládaným hlasem a strhujícím herectvím.
Titulní role zpíval i na mnoha zahraničních scénách ( Salzburg, Monte Carlo, Berlín, Caracas, Wroclav, Vídeň, Budapešť, Paříž, Usa-Norfolk Richmond, Tokio). Děvět krát absolvoval turné po celém Japonsku.
V roce 2010 získává cenu Thalie za mimořádný jevištní výkon.
Perličkou v jeho životě je záliba v dálkovém plavání. V roce 2000 přeplaval Gibraltarský průliv a v roce 2005 jako 9. Čech kanál La Manche.
S publicistou Jiřím Levým napsal knihu Bludný Holanďan v La Manchi nezabloudil.
www.richardhaan.com 

Pořadatel věnuje 10 % výtěžku Sdružení ochrany opuštěných dětí - www.sood.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Top