Detail info
Close
KONTRAFAKT-PBX catering 1
Součástí VIP vstupenky je exklusivní catering podávaný po celou dobu akce, včetně no-limit konzumace vybraných alko/nealko nápojů.

+1 500 Kč

;
MAKRO Czech Gastro Fest

MAKRO Czech Gastro Fest

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Vstup umožněn 9:00

Zveme Vás na událost, která napíše novou kapitolu české gastronomie. Pod jednou střechou, ve velkorysém prostoru pražského U2 universa, se již brzy setkají tisíce profesionálů, aby se spojily, inspirovaly a posunuly českou gastronomii vpřed.

Na své si přijdou i milovníci jídla a dobrého pití, kteří budou moci ochutnat menu od špiček české gastronomie.

Více informací na www.makroczechgastrofest.cz.

VIP vstupenka á 3990 Kč obsahuje:
Celodenní vstup na všechna patra, včetně přednášek a cooking show
Vstup do VIP zóny
Nápoje a občerstvení ve VIP zóně po celý den zdarma
Místa na tribuně s nejlepším výhledem na kuchařskou soutěž Bocuse d´Or

Vstupenka Dospělý á 390 Kč obsahuje:
Celodenní vstup na všechna patra, včetně přednášek a cooking show
Vstup na tribuny s výhledem na kuchařskou soutěž Bocuse d´Or

Vstupenka Student á 290 Kč obsahuje:
Celodenní vstup na všechna patra, včetně přednášek a cooking show
Vstup na tribuny s výhledem na kuchařskou soutěž Bocuse d´Or Vstup pro mladistvé od 13 do 18 let
Vstup pro studenty do 26 let s předložením platného dokladu, ve sporném případě nutnost prokázat věk dokladem s fotografií

Vstupenka Dítě do 12 let á 1 Kč (v prodeji pouze na sobotu) obsahuje:
Celodenní vstup na všechna patra, včetně přednášek a cooking show
Vstup na tribuny s výhledem na kuchařskou soutěž Bocuse d´Or
Vstup pro dítě do věku 12 let včetně, pouze v doprovodu dospělé osoby, ve sporném případě nutnost prokázat věk dokladem s fotografií

Paul Bocuse (11. února 1926 Collonges-au-Mont-d'Or – 20. ledna 2018 Collonges-au-Mont-d'Or) byl francouzský kuchař, zakladatel hnutí nouvelle cuisine(nová kuchyně) a spolku Bande a Bocuse, který novou kuchyni propagoval.
Jeho restaurace v Collonges-au-Mont-d'Or u Lyonu držela od roku 1965 až do jeho smrti nepřetržitě tři michelinské hvězdy, tedy nejdéle na světě. První michelinskou hvězdu získal roku 1958.
K jeho proslaveným receptům patřila polévka s černými lanýži, šunka v seně nebo drůbeží frikasé s borůvkami. Typické pro něj byly neobvyklé kombinace surovin, na druhou stranu propagoval návrat k tradičním pokrmům. Jeho nová kuchyně je rovněž považována za lehčí a zdravější než starší gastronomické trendy, především tzv. haute cuisine.
Roku 1987 založil kuchařskou soutěž Bocuse d'Or. V roce 1989 ho kulinářský časopis Gault Millau vyhlásil Kuchařem století.

Na tuto akci nelze rezervovat vstupenky, je možný pouze přímý nákup online, nebo na prodejních místech.

Za platnost a pravost vstupenek zakoupených mimo síť Ticketportal neručíme.

Tisková zpráva
Pokyny pořadatele

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top