Detail info
Close

KOFE@VLNA @ JEDEN KUS

KOFE@VLNA @ JEDEN KUS

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

KOFE@VLNA Vznik kapely se datuje na leden roku 2012 ve městě Olomouc. Martin Neumann a Lubomír Vaňka, dva členové zaniklé Ostravské kapely I.C.Q. (2006-2011) se po roce opět setkávájí a zakládají KOFE@VLNA, tentokráté však v Olomouci. Hned se začíná kolotoč koncertů po festivalech v ČR. Po roce se dvojice rozšiřuje na trio, kdy přichází M@rie hrající na příčnou flétnu a KOFE@VLNA tak dostává zcela jiný nádech. Po dalším roce přichází další rozšíření a to o baskytaristu St@ndu, hrající v kapele Pocity. Po pár měsících ve čtyřech M@rie odjíždí do zahraničí a na její místo nastupuje Verč@ ze Zlína, která hraje v dalších Zlínských seskupeních. Na jeden rok kapelu rozšířil bubeník Honz@ z kapely Bujabéza. Od roku 2016 se za bicíma příležitostně objevuje Zlínský bubeník mnoha kapel Libor Jandík.

Kapela v roce 2016 píše mylník ve své historii natočením své debutové desky s názvem „odlesky pravdy„.

KOFE@VLNA hrají vlastní tvorbu a nabízí vystoupení jak samostatná v klubech, hospůdkách, kavárnách, tak i v rámci hudebních festivalů.

Tomáš Klus s Jirkou Kučerovským si dvojici KOFE@VLNA vybrali na své Tour (2012) “ ANI SI NESEDEJTE“.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top