Detail info
Close

DÍVČÍ VÁLKA

DÍVČÍ VÁLKA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

V pátek 27.8.2021 v 19:00 se máte ve Velkých Pavlovicích v areálu VINIUM, a.s. na co těšit! Chystá se sem totiž divadelní soubor Františka Ringo Čecha se svou nejlepší divadelní komedií všech dob DÍVČÍ VÁLKA.

Dívčí válka je nejoblíbenější divadelní komedie všech dob. Vždyť za poslední více než dvě desítky let ji shlédlo přes 500 tisíc diváků. K nesmírné popularitě této hry přispívá nejen nadčasové téma hry (věčné spory mezi muži a ženami), které autor zpracoval s humorem sobě vlastním, ale i hvězdné herecké obsazení. Divadlo, které zajíždí za svými diváky do všech koutů republiky, rozesmává své diváky nejen mistrnou satirou, ale i skvělým konverzačním humorem.

Soubor vystupuje v tomto hvězdném obsazení:
Sám autor F. R. Čech se představí v roli vladyky Ctirada, v roli knížete Přemysla vystoupí Petr Jablonský, Petr Martinák ztvární Vojena a zároveň Častavu, v roli božského pěvce Lumíra uvidíte skvělého Mojmíra Maděriče, Romana Skamene nebo Felixe Slováčka ml. uvidíte jako vladyku Bivoje. Uršula Kluková se zhostí role Vlasty, Martha Olšrová vystoupí jako manželka Bivoje - Kazi a Anna Kadeřávková jako ctnostná panna Šárka.
Autor a ředitel Čechova Prozatímně Osvobozeného Divadla F. R. Čech si vyhrazuje právo uvádět na scénu nové objevy a talenty - budoucí hvězdy domácí i světové umělecké scény.

Na toto jedinečné představení se můžete těšit v pátek 27.8.2021 od 19:00 hod v areálu VINIUM, a.s. ve Velkých Pavlovicích. Sezení je zajištěno!


www.vinohrani.eu

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top