Detail info
Close

DIRTY DEEP (Francie)

DIRTY DEEP (Francie)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

DIRTY DEEP (Francie), bluesové trio, které se vrací po třech letech do ČR... 

www.dirtydeep.bandcamp.com    Victor Sbrovazzor – kytary, zpěv, foukací harmonika, Adam Lanfrey – baskytara, Geoffroy Sourp – bicí

Francouzský soubor ze Štrasburku Dirty Deep hraje chytlavé heavy blues ovlivněné folkem i rockem. Původně jednočlenný projekt (Viktor S. jako Dirty Deep) vznikl v roce 2010. Od té doby cestuje po turné celou Evropou, aby šířil svou hudební víru. Svou muziku vnímá jako životní styl. Rytmus bicích, bublání basy, nabroušená kytara, tóny harmoniky a zpěv jako určitý způsob vykoupení... Dirty Deep ovlivnili jak mistři žánru jako Sonny Boy Williamson II, John Lee Hooker. Robet Johnson a Son House, tak i současní bluesoví umělci Scott H Biram, Left Lane Cruiser a Mark Porkshop Holders. Na vystoupeních Dirty Deep hraje zpěvák, harmonikář a kytarista Victor Sbrovazzor společně s Goeffroym Sourpem, talentovaným bubeníkem z hiphopové kapely Art District, a nově i s basistou Adamem Lanfreyem. Výsledkem je velmi autentická, neopakovatelná, výbušná bluesová show.

ukázky: www.youtube.com/watch?v=9FGxlEpU55c  (DIRTY DEEP – Bottleneck)
www.youtube.com/watch?v=9yPBOZppPeQ  (DIRTY DEEP – Junky Green Truck - Montréal)
www.youtube.com/watch?v=lMXRfcl3To4  (DIRTY DEEP – John the Relavator Live)

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top