Detail info
Close

Úhlavní přátelé

Úhlavní přátelé

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Herecké obsazení

Carol: Tereza Kostková

Marie: Nela Boudová

Charles: Karel Zima

Pierre: Bronislav Kotiš

 

Tvůrci

Autor: Carole Greep

Překlad: Anežka Svobodová

Režie: Jiří Seydler

Scéna a kostýmy: Dana Hávová

Hudba: Jan Šlupka Svěrák

 

ÚHLAVNÍ PŘÁTELÉ


Svěží francouzská komedie o tom, jak snadné je narušit dlouholeté přátelství.

Svěží francouzská komedie o tom, jak snadné je narušit dlouholeté přátelství… aneb Co způsobí neopatrné zacházení s mobilem při cestě autem na návštěvu nejlepších přátel.

Pierre a Marie jedou za svými dlouholetými přáteli Charlesem a Carole, kteří žijí v půvabném venkovském domě. Cesta je dlouhá a Pierre s Marií si krátí čas svou oblíbenou zábavou – pomlouváním. Není těžké uhodnout, kdo je v centru jejich pozornosti a na kom nenechají nit suchou. Bohužel víc než drobným nedostatkem se ukáže nepatrný detail. Pierre nezamkl klávesnici na svém jinak úžasném mobilu a omylem vytočil číslo svých hostitelů. Charles a Carole díky tomu v přímém přenosu poslouchají vše to, co si o nich jejich nejlepší přátelé myslí… Jsou šokovaní a taky naštvaní.
Ačkoli by bylo jednodušší návštěvu zrušit, rozhodnou se, že si se svými „nejlepšími přáteli“ trochu pohrají. Bez servítek a ohledů využijí všech pravdivých i nepravdivých informací, které se o sobě dozvěděli, aby Pierrovi a Marii ukázali, že pomlouvat se opravdu nevyplácí! Výsledkem je samozřejmě skvělá zábava.

Komedie, která měla ve Francii premiéru v roce 2003, se nejen v zemi galského kohouta stále úspěšně hraje a herci i diváky je velmi oblíbená. Vždyť jenom v Paříži ji doposud vidělo přes milion diváků.

Délka představení: 110 minut včetně přestávky

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Úhlavní přátelé
picture Úhlavní přátelé
picture Úhlavní přátelé
picture Úhlavní přátelé
picture Úhlavní přátelé
picture Úhlavní přátelé
picture Úhlavní přátelé
picture Úhlavní přátelé
picture Úhlavní přátelé
Top