Detail info
Close

MARK KNIGHT PRES. ALL KNIGHT LONG

MARK KNIGHT PRES. ALL KNIGHT LONG

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Mark Knight přiváží do ROXY exkluzivní noc All Knight Long

Legenda house music, těžká váha djského ringu, producent nominovaný na Grammy a majitel Toolroom Records - Mark Knight se vrací do Prahy. Po svém vyprodaném vystoupení na narozeninách Climaxu v roce 2015 si připravil na září 2017 něco opravdu speciálního. All Knight Long bude ojedinělá klubová noc pouze a jen v režii mistra svého řemesla Marka Knighta.
Mark Knight působí dojmem legendy a pioneera elektronické scény, ale nenechte se zmást. Nekonečné množství releasů, úspěšných remixů, koncept Toolroom Live a residence po celém světě jsou výsledky teprve 33letého Marka během 12ti posledních let na taneční scéně. Mezi nejznámější počiny londýnského producenta a dje patří společný remix s Funkagenda Garnierova The Man With The Red Face, spolupráce s Underworld (Downpipe) či remix pro Faithless (Sun To Me).

Mark je zakladatelem jednoho ze stěžejních labelů Toolroom Rec., který v posledních letech objíždí zeměkouli s projektem Toolroom Live a šíří svůj typický sound na pomezí energického housu, tech-housu a v současnosti i se špetkou aktuálního UK garage. Doma je v londýnském klubu Ministry Of Sound a pod stejnojmennou rádiovou stanicí vysílá i svou pravidelnou show Toolroom Knights.

Hudební přesah a kvalitu jeho producentských skills dokazuje i spolupráce na albu Black Eyed Peas The End, která mu vynesla nominaci na Grammy nebo spolupráce se zpěvačkou Skin (Nothing Matters). 22. září bude ovšem patřit pouze a jen Marku Knightovi a jeho fanouškům. All Knight Long set bude další milník české klubové scény v ROXY.

Event: https://www.facebook.com/events/1099726046823611/

http://www.djmarkknight.com/
www.roxy.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture MARK KNIGHT PRES. ALL KNIGHT LONG
picture MARK KNIGHT PRES. ALL KNIGHT LONG
Top