Detail info
Close

LOADSTAR (RAM/UK), BTK (VIRUS/UK), DAXTA MC

LOADSTAR (RAM/UK), BTK (VIRUS/UK), DAXTA MC

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Na červen chystá ROXY velkou DnB noc se dvěma headlinery. Bristolská dvojice Xample a Lomax kombinuje v projektu Loadstar to nejlepší z obou individualit, od liquid funku přes kvalitní mainstream až po tvrdší polohy. Druhým headlinerem, který nepochybně za decky přitvrdí bude brazilský hudební chameleón a špičkový producent BTK. Celou nocí provede Daxta MC a doplní český support.

Jistě znáte klasické řecké přísloví „Celek je víc než jen součet jeho částí“. V případě Loadstar to platí dvojnásob. Loadstar jako společný projekt úspěšných producentů Xample a Lomaxe funguje od roku 2010 a obratně balancuje mezi elegantním liquid funkem (Stepped Outside) a kvalitním mainstreamem jako např. track Refuse To Love. Výjimkou u Loadstar nejsou ani tvrdší polohy jako v případě šlapavého Bomber. Loadstar přenášejí svůj technický um a preciznosti i do dj setů, při kterých kombinují nejnovější djské technologie a výsledkem jsou jejich nezapomenutelné „4 hands“ sety.

Tvrdší část noci bude kralovat brazilský dj a producent BTK, který za svou kariéru vydával po několika labely Renegade Hardware, Shogun nebo Playaz, ale domov našel až ve Virus Records, navíc si v roce 2010 založit i vlastní label Dutty Audio. BTK je známý nejen plodnou spoluprací se švýcarským Optivem - Zero Tolerance, ale i vlastní produkcí a remixy např. Galactic od Philip TBC. 16. června představí ROXY velmi silný line up představující drum&bass ve všech jeho barvách a příchutích, buďte u toho!

Facebook stránka , www.roxy.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture LOADSTAR (RAM/UK), BTK (VIRUS/UK), DAXTA MC
picture LOADSTAR (RAM/UK), BTK (VIRUS/UK), DAXTA MC
Top