Detail info
Close

TvMiniUni

TvMiniUni

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Nadupaná koncertní show pro celou rodinu složená z písniček a scének z oblíbeného televizního pořadu TvMiniUni. TvMiniUni odpovídá dětem na jejich otázky a i přímo na koncertě na živo na jednu odpovíme. A jak jinak, než písničkou! Chcete-li abychom na koncertě odpověděli na vaši otázku, pošlete nám ji na email otazky@tvminiuni.cz a napište heslo "Hybernia". Celý koncert bude vánočně naladěn, takže se můžete těšit na vánoční písničky a i nějaké ty dárky! Na pódiu uvidíte všechny postavičky, tedy pana Vránu, pana Voráčka, Bóďu, Valentinku, Ajku, Jacka, Frantu Štajna a hlavně Flegyho! Po koncertě se s nimi můžete vyfotit, nebo si je pohladit. Celý koncert bude pod taktovkou kapely Honzy Maxiána.

Vhodné pro děti od 3 let.

koncept a režie: Jan Jirků
hrají: Jiří Kohout, Hynek Chmelař, Karel Kratochvíl, Jana Kollertová, Ondřej Nosálek, Lucie Škodová, Anna Schmidtmajerová, Petr Besta a další

hudební aranž: Jan Maxián

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture TvMiniUni
picture TvMiniUni
picture TvMiniUni
Top