Detail info
Close

KAMELOT, ROMAN HORKÝ A LAĎA KERNDL, Kyjov

KAMELOT, ROMAN HORKÝ A LAĎA KERNDL, Kyjov

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

KYJOVSKÁ VSTUPENKA
PŘEHLED KULTURNÍHO DĚNÍ VE MĚSTĚ KYJOV

Hudebníky Romana Horkého, kapelníka skupiny Kamelot, a českého Franka Sinatru Laďu Kerndla pojí nejen láska k hudbě, ale také dlouholeté a hluboké přátelství.
Byla to tedy jen otázka času, kdy Roman Horký složí písničku, kterou by si se svým přítelem společně zazpíval v duetu. První duet sice spolu nazpívali již v roce 2001, který se jmenoval Podoby, ovšem inspirací pro napsání však nebyl osobní vztah obou umělců, ale filmový příběh. Písnička s osobním textem věnovaná jen a pouze Laďu Kerndlovi nese název "Příteli můj" a byla natočena v dubnu 2016. Již dnes ji lze slyšet na vlnách komerčních i státních rádií.
A když už je tady společná píseň, tak nějak automaticky z toho vyplývá společné turné. Laďa Kerndl sice občas s Kamelotem jako host již několikrát vystupoval, ale nyní se jedná o spolupráci větší. Návštěvníci koncertu se tak mohou zaposlouchat nejen do největších hitů skupiny Kamelot i písní z nového alba Babí léto, ale také do několika evergreenů světové jazzové či swingové hudby v podání právě Ladi Kerndla a za doprovodu Kamelotu.

Vstupenky můžete zakoupit též on-line a ihned vytisknout - HOMEtickets!!

PROGRAM KINA PANORAMA, KYJOV

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top