Detail info
Close

NOVOROČNÍ KONCERT s přípitkem, Kyjov

NOVOROČNÍ KONCERT s přípitkem, Kyjov

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

KYJOVSKÁ VSTUPENKA
PŘEHLED KULTURNÍHO DĚNÍ VE MĚSTĚ KYJOV


KOMORNÍ ORCHESTR MĚSTA KYJOVA & CARMINA VOCUM
Komorní orchestr města Kyjova

Soubor s neoficiálním názvem "Komorní orchestr ZUŠ Kyjov" vznikl v září 2004 jako doprovodné těleso kyjovského pěveckého sboru Carmina Vocum. Postupně se rozrostl a vypracoval na samostatný ansámbl s vlastním repertoárem. V současné době má dvacet stálých členů z řad neprofesionálních hudebníků i studentů a absolventů konzervatoří a vysokých uměleckých škol.
V září roku 2008 se hudebníků ujalo město Kyjov, bylo založeno občanské sdružení a soubor přijal nový název Komorní orchestr města Kyjova. Pevné zázemí má stále u ZUŠ Kyjov, v jejíchž prostorách od svých počátků pravidelně zkouší. Repertoár zahrnuje díla klasické (Vivaldi, Mozart, Grieg, Suk) i populární (Anderson, Badelt) hudební literatury; soubor nadále pokračuje ve spolupráci se sborem Carmina vocum.
Na postu sólisty se často uplatňuje sám dirigent, umělecký vedoucí a tenorista v jedné osobě, Mario Kudela. V tom případě jeho taktovku přebírá začínající dirigent Radek Šalša. Práci na zkouškách hráči zúročují na pravidelných koncertech doma i za hranicemi.
Carmina Vocum
Pěvecký sbor Carmina Vocum byl založen v roce 1990 skupinou nadšenců sborového zpěvu původně jako sbor ženský, ale postupem času se přetransformoval ve sbor smíšený. Repertoár sboru je velmi rozsáhlý, zahrnuje skladby všech hudebních období od renesance po současnou českou i světovou autorskou sborovou tvorbu a úpravy lidových písní.

Vstupenky můžete zakoupit též on-line a ihned vytisknout - HOMEtickets!!


PROGRAM KINA PANORAMA, KYJOV

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top