Detail info
Close

AWAKENINGEurope Prague

AWAKENINGEurope Prague

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ticketportal.cz in English version

AWAKENINGEurope Prague
Víc než kdy jindy žádáme nyní Ježíše o novou reformaci po celé Evropě. Staňte se součástí tohoto historického okamžiku více jak 600 let po Janu Husovi a uvolněte Boží moc na Prahu a Střední Evropu. Hudební skupiny, řečníci a vedoucí z celého světa se shromáždí v Praze. Přidejte se k nám, buďte posilou, aby Evropa byla spasená.

Vstupenka STANDARD
Cena: 300 Kč. Vstupenka Vám umožňuje vstup na všechna veřejně přístupná místa akce a je platná po celou dobu konání akce (čtvrtek - neděle). Zakoupením vstupenky STANDARD nám pomáháte pokrýt část nákladů spojených s akcí. Těšíme se na setkání s Vámi!

Vstupenka BLESSING
Cena: 700 Kč. Vstupenka Vám umožňuje vstup na všechna veřejně přístupná místa akce a je platná po celou dobu konání akce (čtvrtek - neděle). Zakoupením vstupenky BLESSING přispíváte větší částkou na pokrytí nákladů spojených  s akcí a zasíváte do probuzení ve Střední Evropě. Těšíme se na setkání s Vámi!

Vstupenka KINGDOM
Cena: 1500 Kč. Vstupenka Vám umožňuje vstup na všechna veřejně přístupná místa akce a je platná po celou dobu konání akce (čtvrtek - neděle). Velmi děkujeme za Vaši štědrost a srdce nakloněné nám pomoci pokrýt náklady spojené s akcí. Vidět skutečné lidi, setkávat se s Ježíšem stojí za to. Těšíme se na setkání s Vámi!

Více info: http://www.awakeningeurope.com/

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top