Smola a Hrušky | TICKETPORTAL vstupenky na dosah - divadlo, hudba, koncert, festival, muzikál, sport
|
0
Váš nákupní košík je prázdný

Pokud máte účet, přihlašte se.

Hledej
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Smola a Hrušky

Smola a Hrušky
Vstupenku na tuto akci si můžete vytistnout v pohodlí domova.

Smola a Hrušky oslavují 20 let na scéně! Pocházejí a žijí na spiši - Spisska Nova Ves a Poprad.
Během své existence si kapela vybudovala pozici české reggae-punkové jedničky, ktera vyniká energickou koncertní show a je zárukou kvalitního koncertního vyžití či party. Styl, který pojmenovali hudební kritici je barevna směs reggae, punku, ska, rocku a popu s vlastním hudebním charakterem a okořeněný veselými vtipnými texty.

diskografie / 7 alb a 2 dvd:
jesen 2003
Na Chatě 2005
Kamen Papír NŮŽKY 2009
Lajfka 2010
13 životů / Live in Topfest 2010 (DVD)
Palec nahoru 2012
Best On 1997 - 2015
Unplugged Live in Spisske divadlo 2016 (CD / DVD)

Termíny :


Galerie / Média :

Smola a Hrušky
Bookmark and Share
Sdílet