Detail info
Close

Electro Swing Night

Electro Swing Night

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Večírek v rytmu Electro swingu s MR. ELASTIK / jako speciální host vystoupí legendární SESTRY HAVELKOVY!!!

MR. ELASTIK

Směs swingu a electronické hudby, styl zvaný Electroswing je to, co Mr. Elastik hraje. A nejen to! Propojování dalších stylů jako gypsy, dubstep nebo world music je typické pro tenhle big band (12 muzikantů + dj).

 Připravte se na taneční party, která vás nenechá v klidu!! Součástí projektu je také sesterské duo Hot Sisters, které v květnu 2016 vydalo své debutové CD.

PREMIERA REMIXU LOW DOWN!!

 Vzácným hostem budou Sestry Havelkovy, které kromě písní ze svého repertoáru představí v premieře remix známé písně Low Down, na kterém spolupracovali právě s kapelou Mr. Elastik!

MODNÍ PŘEHLÍDKA A POLE DANCE

Swing a retro šaty patří neodmyslitelně k sobě!! Femme Fatale dámské krejčovství, je specialista na ryze ženskou módu a tak jejich modely musí předvádět krásné ženy plné života. Budou to tanečnice studia Intimate, které je specializované na výuku pole dance (tanec u tyče), který také uvidíte!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top