Detail info
Close

Krucipüsk - KruciKreuz Tour 2016

Krucipüsk - KruciKreuz Tour 2016

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Vážené dámy, pánové, děti, prostě všichni naši milí fanoušci …………… „SLYŠTE“! Chtěli jsme pro Vás připravit něco veselého v tom smutném podzimním čase 2016, proto jsme se rozhodli v obsazení Tomáš Hajíček-vocal, Vojtěch Douda-drums, Jarmut Gabriel-guitar a Jirka Zika-bass prokřižovat naši krásnou vlast pod hlavičkou „KruciKreuz“ Tour 2016, které čítá 12 měst Čech a Moravy. Tento negerskými grooves, prostopášnou melodikou a srdceryvými texty nabitý počin dorazí i do legendárního pardubického klubu Žlutý pes. Jako host s námi tentokrát budeskupina JegR, která nám Vás předehřeje poctivým rock´n ´rolem v undergroundovém těstíčku. Krucipüsk , kromě svých zásadních hitů, naleje do Vašich těl průřez svou 26-ti letou tvorbou a to vše za podpory dvorních inženýrů a to dechberoucích světel Milana Hodise a briliantového zvuku Satandy Urbana. Kvalitního merchandise bude po celou dobu trvání tour dostatek, tak vyprázdněte štrozoky, ať jsou Vám ty Tintili Vantili alespoň na něco dobrý :) Je možné, dá li Bůh, že tato láskyplná parta představí i nějakou tu novinku z připravovaného 11-tého CD+LP, které spatří světlo světa 1.11.2017 a ponese latinský název „SINE AMORE NIHIL“.
Jak je vidno a nakonec i slyšno, Krucikluci se neflákají , jenžto „práce šlechtí“, a oni tento „Klasikův“ slogan bezesporu ctí!

Děkujeme za přízeň a máme se zase na co těšit!!!

Vaši Krucipüsk

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top