Detail info
Close

Fuzzy2102, The Atavists, Citizen37

Fuzzy2102, The Atavists, Citizen37

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

PSÍ KUSY #2: Druhý díl přehlídky zajímavých kapel (převážně) z pardubického regionu přivádí na pódium našeho klubu trojici FUZZY 2102 + THE ATAVISTS + CITIZEN 37  

Citizen37 jsou čtyřčlenná indie/alternative skupina z České Třebové vyznačující se barevným kytarovým soundem s důrazem na melodiku, výraznými refrény a osobitým projevem zpěvačky. Kapela nepodléhá moderním trendům a nesnaží se uspět za každou cenu, přesto si během svého působení vybudovala slušné jméno zejména ve východočeském regionu. Prostřednictvím svých vystoupení předává především niterní emoce v lehce melancholickém nádechu, často s přesahem do abstraktní či expresivní roviny.

FUZZY2102 je moderní indie popový písničkář z Litomyšle Richard Jan Müller. V září 2015 vydal své debut album Moonpop (Moonpop Records/IndiesMG), ktere se se setkalo s příznivým ohlasem (tip měsíce v časopise Rock & Pop a další recenze..) a v únoru 2016 EP Kafka na nábřeží. Koncertuje v  tříčlenné sestavě jako kapela ( má také vedlejší aktiva v indierockové kapele The Partisan z Pardubic a ještě dříve v minulosti působil v kapelách Bratrstvo, Petra Muka, Berlín, Park.. ). Píseň Nikola je možné slyšet na ČR Radiu Wave a spolu s písní Romeo s Julií patří k nejhranějším písním  na nejnavštěvovanějším českém hudebním webu Bandzone.cz. Fuzzy2102  postoupil mezi top 100  Mattoni Hvězda Internetu 2015. Píseň Kafka na nábřeží ze stejnojmenného EP po několik týdnů(3) vedla  cz-sk hitparádu Velká sedma na Radiu 1, také rádio Proglas zařazuje  některé písně Fuzzyho  do vysílání.

THE ATAVISTS od Psa už dobře znáte... Tento čtyřčlenný hudební projekt  balancuje na pomezí blues, stoner-rocku a vlivů surfových kapel z šedesátých let. Charakteristický zvuk skupiny tvoří špinavé kytary, nakřáplé retro varhany a osobitý vokální projev frontmana Adama Krofiana.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top