Detail info
Close

HOP TROP -KONCERT

HOP TROP -KONCERT

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

HOPTROP
Trampská, folková a countryová hudební skupina Hop Trop, která vznikla v roce 1980 a hraje ve složení: Jaroslav Samson Lenk, Ladislav Huberťák Kučera a Jaromír Šroub Vondra. Od samotného počátku existence skupiny se jedná o velmi výrazné hudební uskupení, které u nás patří ke špičce v hudebních žánrech folk a country

V novém představení sestaveném převážně z tvorby Ladislava Kučery, jeho syna Roberta a jeho přátel, zazní například písničky Silver Hill, Valouny a Obchodník s deštěm. Nebudou chybět ani známé hity jako je Amazonka, Tři kříže, Jonatán, a také vodácké písničky, které vznikly spoluprací souboru se známým spisovatelem Zdeňkem Šmídem.

Pořad je proložen vlastním osobitým vyprávěním příhod ze života protagonistů i jejich populárních kolegů - známých muzikantů. HOP TROP kromě živé hudby a svých nahrávek nabízí jako novinku posluchačům na svých koncertech knížku se všemi písničkami a mnoha fotografiemi.

Skupina HOP TROP je stálicí na scéně trampské hudby už plných 35 let, a od svého vzniku hraje stále v původním složení.

HOP TROP byl hodnocen na festivalech Porta nejvyššími cenami za interpretaci i autorství a v roce 1988 se stal držitelem Zlaté Porty. Za album, vydané GZ Loděnice v roce 1990 s názvem „Hop Trop II“, byly hudebníkům předány „ZLATÉ DESKY“, a později „PLATINOVÉ DESKY“. Skupina HOP TROP mnohokrát vystupovala v televizních pořadech a její autorské písničky jsou denně vysílány soukromými i státními rozhlasovými stanicemi. Přijali je za své trampové, vodáci, a romantici se vztahem k cestování a přírodě. Některé zlidověly a jsou vyučovány v základních školách. Na svých cestách do USA a Austrálie HOP TROP vystoupeními potěšil i české a slovenské krajany.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top