Detail info
Close

GERA BAND

GERA BAND

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

REDUTA JAZZ CLUB
Národní třída 20, Praha 1

REDUTA JAZZ CLUB - PROGRAM

TRUMPET JAZZ

Michal Gera - trumpeta, křídlovka
Petr Zeman - kytara
Vítek Švec - kontrabas
JiříK Stivín - bicí

GERA BAND vznikl v roce 1981 jako kvartet. Koncepce tvorby je založena na moderním pojetí post-bebopového mainstreamu ve spojení s prvky free jazzu, blues, rocku a latinsko-americké rytmiky. V repertoáru jsou hlavně původní skladby Michala Gery, ale i některé standardní kompozice dalších autorů. Vedle prokomponovaných celků se tu uplatňují improvizační schopnosti jednotlivých hráčů. Trumpetista Michal Gera (de facto už legenda českého jazzu) působil jako nenápadný kolemjdoucí muzikant,který si občas přišel s chutí zahrát s kapelou. Jeho trubka se nedala přeslechnout, byla precizně a citlivě zakomponována.

GERA BAND was formed in 1981 as a quartet. The concept of creation is based on modern mainstream concept in conjunction with elements of free jazz, blues, rock and Latin-American rhythms. The repertoire is mostly original songs Michael Gera, but also some standard composition of other authors. In addition units composed, you can also enjoy improvisational skills of individual players. Trumpeter Michal Gera (de facto, already a legend of Czech jazz), he was unassuming passers musician who occasionally came up with the taste to play with the band. The tube could not be overheard.

Vstupenky můžete zaplatit též on-line na Internetu a ihned
vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!
Tickets are available on Ticketportal sales points
or on-line - pay and print at home or office - HOMEtickets!!


Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top