Detail info
Close

TWENTY ONE PILOTS

TWENTY ONE PILOTS

Datum: 12. dubna 2025
Místo: O2 arena
Adresa: Českomoravská 2345/17a, Praha

Vstupenky

sobota
12
dub. 2025
19:00

PŘIPRAVUJEME

V prodeji od 05.04.2024 (pátek) 10:00
TWENTY ONE PILOTS
O2 arena

Praha

Informace o akci

Vstup umožněn 17:30

Twenty One Pilots se vrací po 6 letech do Prahy! Americké hudební duo se představí fanouškům s The Clancy Tour, na kterém představí i chystané stejnojmenné album Clancy.

Americké hudební duo Twenty One Pilots, jehož tvorba se pohybuje na pomezí alternativního rocku, indie popu a rapu, zavítá po šesti letech opět do pražské O2 areny, kterou tehdy vyprodalo. Od svého založení v roce 2009 se Tyler Joseph a Josh Dun stali fenoménem hudební scény, což potvrzují nejen jejich multi-platinová alba, ale i celosvětové turné, které přilákaly miliony fanoušků. Pražský koncert představuje výjimečnou příležitost pro fanoušky, aby na vlastní oči viděli umělecké výkony dvojice, která je známá svou inovativní scénickou prezentací a hlubokými texty.

Kapela Twenty One Pilots, držitelé ceny Grammy, posouvají hudbu jako nepřekonatelná tvůrčí síla s neustále se vyvíjející vizí. Duo z Columbusu v Ohiu - Tyler Joseph a Josh Dun - má na kontě více než 33 miliard streamů, prodalo na tři miliony vstupenek po celém světě, získalo desítky multiplatinových certifikátů a dokonce se zapsalo do Guinnessovy knihy rekordů. Jejich čtyřnásobně platinová deska Blurryface se stala "prvním albem, které získalo zlatou nebo platinovou certifikaci RIAA za každou svou skladbu", a album Vessel ji následovalo a dosáhlo stejného ocenění. Platinově certifikované album "Trench" z roku 2018 rozšířilo ambiciózní koncept a přineslo multiplatinové a platinové singly "Chlorine", "My Blood" a na cenu GRAMMY® nominovaný "Jumpsuit". Po albu Trench následovalo LP Scaled And Icy se zlatým certifikátem, které dosáhlo "největšího úvodního týdne pro rockové album v roce 2021", když obsadilo první místo v žebříčcích Billboard Top Rock Albums a Top Alternative Albums a probojovalo se do Top 3 žebříčku Billboard 200. Kromě nadšených vystoupení v arénách a na festivalech po celém světě Twenty One Pilots zejména vytvořili strhující svět. Přesně devět let od vydání alba Blurryface tento příběh završují na své sedmé dlouhohrající desce Clancy [Fueled By Ramen]. LP v čele se singlem "Overcompensate" předznamenává nástup další éry Twenty One Pilots a alternativní rockové hudby vůbec.

Na tento koncert nelze rezervovat vstupenky, je možný pouze přímý nákup online, nebo na prodejních místech.

Za platnost a pravost vstupenek zakoupených mimo síť Ticketportal neručíme.

Tisková zpráva
Pokyny pořadatele
INFO ZTP/P

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top