Detail info
Close

DISCO 80 - TANEČNÍ MEGA SHOW

DISCO 80 - TANEČNÍ MEGA SHOW

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

12. února 2016 se v Praze v Tipsport Areně uskuteční velkolepá a nejočekávanější taneční mega show roku ke dni zamilovaných – DISCO 80!

Podle počtu účastníků a neopakovatelných vystoupení i různých dalších senzací tato show určitě předčí veškeré další taneční maratony. Co lze očekávat?
Módní světové konstrukce, desítky plazmových obrazovek, speciální efekty, obří hvězda nad tanečním parketem – to vše vytvoří nepopsatelnou atmosféru velkolepého svátku! Na setkání s českými diváky přijedou do České republiky skupiny: Boney M, D.I.S.C.O., Bad Boys Blu, Doktor Alban, Ricchi E Poveri, Baccara, Sandra, Robertino Loretti a mnoho dalších.
A ještě navíc, pražské publikum poprvé uvidí jedinečnou show na počest Michaela Jacksona  s názvem King of Pop. Tvůrci této show dlouhodobě spolupracovali s Michaelem Jacksonem, včetně jeho posledního neuskutečněného turné This is It. Jedinečnou osobnost krále popu ztvární fenomenální herec Ernest Valentino. Vstoupí-li tento umělec na jevišti, diváci mlknou v transu. Natolik jeho hlas i proslulý měsíční krok připomínají Michaela.
V rámci představení vystoupí v Tipsport Areně i slavné české hvězdy.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top