Detail info
Close

Máša a Medvěd na ledě

Máša a Medvěd na ledě

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Další mimořádné představení, které v sobě spojuje lední revue, muzikál a akrobatickou show „Máša a medvěd na ledě“, se v O2 areně odehraje 22. prosince 2018, a to od 10:00 a 14:00 hodin. Oblíbená lední revue se do největší české haly vrací po dvou letech.

Všichni fanoušci roztomilého, ale nezbedného děvčátka Máši a jejího oddaného ochránce medvěda Míši, se mohou těšit na výjimečný zážitek. Jeho zárukou jsou kromě samotné předlohy rovněž známí čeští umělci, kteří se na přípravě představení podílejí, například Lucie Bílá, Ondřej Soukup, Gabriela Osvaldová, Václav Noid Bárta, Michal Suchánek a Richard Genzer.

Propracované představení pro celou rodinu je přehlídkou bruslařských, tanečních i akrobatických schopností účinkujících, výpravných kostýmů, originální chytlavé hudby a vtipných situací. Na fotogalerii z předvánoční show z roku 2016 se můžete podívat zde.

Žádné dětské slevy. Každé dítě, které vstupuje do O2 areny, musí mít k dispozici vstupenku, tedy i sedačku.

Za platnost a pravost vstupenek zakoupených mimo síť Ticketportal neručíme.

Tisková zpráva
Pokyny pořadatele
INFO ZTP/P

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Máša a Medvěd na ledě
picture Máša a Medvěd na ledě
picture Máša a Medvěd na ledě
picture Máša a Medvěd na ledě
picture Máša a Medvěd na ledě
picture Máša a Medvěd na ledě
Top