Detail info
Close

PETR KROUTIL ORCHESTRA

PETR KROUTIL ORCHESTRA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ticketportal.cz in English version

REDUTA JAZZ CLUB
Národní 20, Praha 1
REDUTA JAZZ CLUB - PROGRAM

MAINSTREAM, LATIN

Petr Kroutil (*1973)
jazzový saxofonista, klarinetista, zpěvák, flétnista a skladatel. Vystudoval Konzervatoř Jaroslava Ježka v oboru saxofon a klarinet. V roce 2003 studoval na prestižní Berklee College Of Music obor performance a jazzová kompozice. Roku 2004 se téměř na dva roky přestěhoval do Nepálu, kde navštěvoval kurzy bambusové flétny na Kathmandu Music University.
V 18 letech se stal členem Originálního Pražského Synkopického Orchestru, spoluzaložil Pražský Swingový Orchestr (P.S.O) a ansámbl Přátelé Tichého Jazzu, 2002 vydal s indickou zpěvačkou Renu Gidoomal album Bhakti Junction (Londýn). V Nepálu hrál s vlastním ansámblem The McTwisters.
Po návratu do ČR hrál po boku legendy českého jazzu Jany Koubkové (Funk and Latin Friends) a v roce 2006 založil svůj soubor Petr Kroutil Orchestra.
Ten hraje jak původní tvorbu, tak i známé americké standardy. Jde o kvintet špičkových jazzových muzikantů, jenž výjimečným a moderním způsobem navazuje na tradici americké swingové hudby a naprosto unikátním způsobem ji propojuje s prvky world music. V posledních letech rozšířil své řady o mladou a talentovanou Barboru "SWINX" Řeháčkovou.
http://www.petrkroutil.com

Vstupenky můžete zakoupit a vytisknout též on-line - HOMEtickets!!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top