Detail info
Close

ROYAL MOSCOW BALLET, Labutí Jezero

ROYAL MOSCOW BALLET, Labutí Jezero

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

POSLEDNÍ VSTUPENKY JIŽ NELZE REZERVOVAT! Využijte prodejní místa Ticketportal
nebo přímý nákup na ticketportal.cz - HOMEtickets!!

Špičkové baletní představení v podání předního světového souboru Royal Moscow Ballet. Na hudbu Petra Iljiče Čajkovského zatančí přední ruští baletní umělci tradiční choreografii, vyprávějící příběh o zakleté princezně Odettě a statečném princi Siegfriedovi.

Royal Moscow Ballet patří mezi nejprestižnější baletní soubory Ruska, které je považováno za kolébku baletního umění. Celý soubor sídlí v ruském hlavním městě Moskvě a mezi jeho členy patří jen ti pečlivě vybraní tanečníci z celé země. Soubor sklízí úspěchy na všech kontinentech a právem patří mezi nejvytíženější na světě. Do České republiky přijede Royal Moscow Ballet z velkého turné po Spojených státech amerických.

V Čechách se Royal Moscow Ballet představí s Labutím jezerem, které patří mezi nejznámější a nejčastěji inscenované baletní představení vůbec. Na hudbu Petra Iljiče Čajkovského se tento balet tančí již od roku 1877, kdy měl premiéru.
Praha a Ostrava tedy může očekávat romantický příběh lásky a zrady
i brilantní baletní výkony klasické ruské baletní školy.

VIP VSTUPENKY PRAHA

VIP vstupenky na pražské představení zaručují nejlepší místa v sále, divadelní program zdarma a pozvání na lehké občerstvení s nápoji v salonku Zoom. VIP prostor v salonku Zoom se otevře v 18:00 a bude k dispozici i o přestávce.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup ANO / Sekce "ZTP/P-DISABLED" je určena pro vozíčkáře, držitele průkazu ZTP/P a vždy jednu osobu jako doprovod. Vstupenka platí vždy pro dvě osoby, tj. pro vozíčkáře či držitele průkazu ZTP/P a pro jednu osobu jako doprovod.

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top