Detail info
Close

SCOTT50: GIRLS AGAINST BOYS, PARAMOUNT STYLES, ...

SCOTT50: GIRLS AGAINST BOYS, PARAMOUNT STYLES, ...

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Scott McCloud, vůdčí osobnost tak zásadních amerických kapel jako Girls Against Boys, Soulside nebo Paramount Styles se rozhodl oslavit své padesátiny v Praze! Stane se tak v Lucerna Music Baru velkým koncertem v neděli 5. listopadu…
Scott McCloud. Hudební resumé tohohle chlapíka je zcela mimořádný. Postpunková muzika by byla nepoměrně chudší – a určitě jiná – kdyby se Scott nerozhodl zasvětit svůj život kytaře a punku… Soulside, Girls Against Boys, New Wet Kojak, Operator NYC, Paramount Styles – každá z jeho kapel nebo projektů, ať je založil v D.C. nebo v New Yorku, je něčím dosud výjimečná a neopakovatelná.
Označte si velkou červenou fixou neděli 5. listopadu. V Lucerna Music Baru budou v kompletní původní sestavě hrát GIRLS AGAINST BOYS (pozor – jediný koncert kapely v Evropě v roce 2017 a první od roku 2014, v CZ od roku 2013!), potom rovněž v kompletní původní sestavě s Bobbym Sullivanem legendární SOULSIDE (první a jediný koncert v Evropě od roku 1989!!!), chybět nebudou PARAMOUNT STYLES, ovšem po dlouhé době jako kapela, a to ve své nejlepší sestavě… a taky projekt OPERATOR, za nímž se se Scottem McCloudem neskrývá nikdo jiný než italský producent TEHO TEARDO, u nás známý především spoluprací s Blixou Bargeldem. I v případě Operatoru to bude první a jediné vystoupení od roku 2004. A ještě jednou fakt pozor – členové všech kapel přiletí do Prahy jedině a výhradně kvůli tomuhle koncertu, není to součást žádného turné. Těšíme se velmi!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture SCOTT50: GIRLS AGAINST BOYS, PARAMOUNT STYLES, ...
Top