Detail info
Close

Narozeninová Galašou - Michal Nesvadba slaví 60!

Narozeninová Galašou - Michal Nesvadba slaví 60!

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Narozeninová Galašou - Michal Nesvadba slaví 60!
Moderuje: Leoš Mareš

Sobota 18. 11. 2017 od 15:00hodin

Jedinečná událost letošního podzimu, fanoušci Michala z Kouzelné školky se svým idolem oslaví jeho významné životní jubileum.

Nenechte si ujít jedinečnou rodinnou Galašou Michala Nesvadby a staňte se její součástí.

Moderátor Leoš Mareš s kamerou překvapí příchozí děti a rodiče rozhovorem přenášeným na velkoplošnou obrazovku, děti mohou svá přání Michalovi sdělit před tisíci dalšími kamarády v sále. Po celou dobu pak baví diváky, uvádí akční a zábavné soutěže a slavnostně propojuje narozeninový program.

Michal Nesvadba představí svou první velkou galašou s obrovskou scénou a vývojem představení, kdy se mění nejen obraz scény, ale i sám Michal!

V samotné zábavné show se představí tak, jak ho děti neznají. Neubrání se narážek a pohybových kreací, které tvoří základ i jeho uznávané televizní tvorby pro děti. K tomu dodává: "Když to nemůžeš říct a ani napsat, tak to namaluj!" Malování je malým dětem nejbližší způsob komunikace k vyjádření svých citů, nálad, radostí i smutku. Získávají možnost si ověřit v praxi svoji zručnost, dovednost a fantazii. Kresby jsou jejich prvními dárky svým nejbližším. Jediná show, kde si Michal na pomoc bere rádce. Jeho monumentální kresby na jevišti ožívají a tak mimo kocourka, holčičky a kluka se na jevišti objeví i skřítek František a právě jeho rada Michalovi hodně v příběhu pomůže!

A co vy děti? Malujete rády?  Michal obrázky miluje a proto ten nejkrásnější dárek bude obrázek od vás! Pokud ho pro Michala namalujete, prosíme, nezapomeňte ho vzít sebou :-) Děkujeme a těšíme se na vás!

Určeno dětem od 3let, do 6 let nutný doprovod
Délka Galašou 80 minut, bez přestávky.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Narozeninová Galašou - Michal Nesvadba slaví 60!
Top