Detail info
Close

Michalův salát - Michal Nesvadba

Michalův salát - Michal Nesvadba

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Zatím nejnovější představení Michalův salát po tématech o těle, o jídle, o zvířátkách, o kytičkách se věnuje a odhaluje tajemství která skrývají knížky. Knížky jsou moudré, veselé, obrázkové, velké, malé a hlavně oblíbené a často čtené, ale i ty na které se práší.

Michal dětem představí své království knížek, jeho nádhernou knihovnu a nebude chybět ani dobrodružství, které se nestává jen v knížkách a při jejich čtení, ale Michal a jeho knížky se postupně stanou kamarády. Cesta k tomuto přátelství však není úplně přímá.

Michal objevuje ve své knihovně snář, který má rád klid a snění, objevuje oblíbenou knihu maminek - kuchařku, která před ním raději uteče, protože Michal si občas myslí, že i z knížek může jen tak udělat salát.  Dokonce se chvíli snaží domluvit i s cizincem, kterým je slovník cizích slov a který se ukrývá ve většině knihoven.

Každá knížka chce vyprávět příběhy, jak to ale dopadne když Michal v knihovně najde knihu, které její příběh někdo vzal. Kdo to byl? Na to děti přijdou až na představení společně s Michalem a jeho kamarádem telefonním seznamem.

Mimo knížek se v knihovně u Michala objeví i malý, neposedný ale roztomilý MOL. Jestli tam bydlí, nebo si jen letí kolem, co má v plánu a zda ho mají knížky rády, na to děti s Michalem společně také přijdou.

Legrační představení, ve kterém poprvé mluví i Michalovy lepící pásky, je plné nových zlepšováků a vynálezů, které rozvijí dětskou fantazii. Těšíme se na vás!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Michalův salát - Michal Nesvadba
Top