Detail info
Close

JAZZ OPEN OSTRAVA 2017

JAZZ OPEN OSTRAVA 2017

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

PÁTEK 09.06.2017 od 19:00
Vystoupí jedna z nejlepších světových hráček na baskytaru, multiinstrumentalistka a skladatelka IDA NIELSEN z Dánska. Širší veřejnosti je známa především jako spoluhráčka PRINCE. V Ostravě představí svůj nekonvenční, velmi živelný a energický hudební projekt, postavený na funku, kde mísí prvky jazzu, hip hopu, reggae i world music.
Tomuto koncertu bude předcházet více než dvouhodinový blok věnovaný 30 leté historii jedné z nejlepších česko-slovenských "fusion" kapel - TUTU Borise Urbánka.

SOBOTA 10.06.2017 od 15:30
Hlavní hvězdou večera bude kapela PATAX. Objev posledních let, projekt amerického perkusisty a producenta se španělskými kořeny Jorge Peréze. Skvělá osmičlenná kapela je dnes novou hvězdou na evropské jazzové scéně.
Dále se představí mladé severomoravské kapely - Jazz Combo Milana Straky, Musicale Band - SZUŠ Studénka, trio BosoBos, slovenská zpěvačka Sisa Feher s kapelou Fehero Rocher a Petr Beneš se svým kvartetem, v němž hrají trumpetista Míra Hloucal, Jan Fečo na kontrabas a bubeník Oliver Lipenský.
Můžete těšit i na sextet SKETY, v současnosti nejzajímavější počin na české vokální jazzové scéně.

Vstupenky na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit a vytisknout on-line přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!

DVOUDENNÍ VIP VSTUPENKA zajišťuje po oba dva dny
bezplatné občerstvení v podobě rautu včetně nápojů.

Slevy:

50% pro studenty a důchodce (poživatel důchodu z důchodového pojištění), na všechny vstupenky vyjma VIP dvoudenních. Nárok na slevu je třeba u vstupu prokázat obecně uznávaným dokumentem.
Slevu žádejte na prodejních místech Ticketportal nebo ji zvolte on-line na ticketportal.cz (v nákupním košíku).

nečíslovaná sedadla - open sitting /
Děti, které nedosáhly věku 11 let, držitelé průkazu ZTP/P a vozíčkáři ZDARMA bez vstupenky /
bezbariérový přístup ANO

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top