Detail info
Close

Whiskyho cestovateľské kino: SEVERNÁ KÓREA

Whiskyho cestovateľské kino: SEVERNÁ KÓREA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

FOTKY A ZÁŽITKY SPEVÁKA KAPELY SLOBODNÁ EURÓPA
Z JEHO CESTY DO NAJŠIALENEJŠEJ DIKTATŮRY SVETA

Všadeprítomné obrazy a sochy vodcov, megalomanské propagandistické stavby, šedivé sídliská a chudobný vidiek, ťažké zbrane namierené na juh v demilitarizovanej zóne, tajní policajti neustále v pätách, atómový výbuch a hromadné tance v deň štátneho sviatku, priateľskí usmievajúci sa ľudia v parku ako komparz pre cudzincov v ostrom kontraste s bežnými ľuďmi na uliciach, ktorí v zúfalom strachu z represií za kontakt s cudzincom klopia oči v najšialenejšej diktatúre sveta...
aj o tomto bude reč v ďalšom pokračovaní Whiskyho cestovateľského kina.
Whisky, spevák kapely Slobodná Európa, sa po dlhých rokoch cestovania po odľahlých kútoch piatich kontinentov rozhodol vytiahnuť na svetlo sveta svoje mnohé zážitky a fotografie zo svojich výprav. Na svojich cestách navštívil viac ako 70 krajín, v ktorých sa zameriaval najmä na odľahlé oblasti s prírodnými scenériami, pôvodnými etnikami a kultúrami, bez turistického ruchu, ktoré preskúmaval na motorke, či terénnom aute na ktorých prešiel po cestách - necestách viac ako 50 000 km.
Len tak námatkovo môžeme spomenúť napríklad Indiu (ktorú navštívil 14 krát), Nepál (kde niekoľkokrát absolvoval pešie pochody cez Himaláje dlhé viac ako 500 km, cez sedlá vo výškach viac ako 5500 m.n.m.), Severnú Kóreu, Venezuelu, Irán, Laos, Kamerun, Indonéziu, Gruzínsko, Vietnam, Borneo, Peru, Austráliu, Čínu, Srí Lanku, Bolíviu, Kosovo, Filipíny, Afganistan, Kambodžu, Sulawesi, Chile, Maroko, Ladakh, Podnestersko, Sikkim a mnohé ďalšie.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit a vytisknout on-line na ticketportal.cz - HOMEtickets!!
Další info:

sleva 50% pro studenty (u vstupu je třeba předložit průkaz o studiu s fotografií), slevu žádejte na prodejních místech Ticketportal nebo ji zvolte on-line v nákupním košíku /
bezbariérový přístup NE

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top