Detail info
Close

KATARÍNA MÁLIKOVÁ & ANSÁMBEL / SK

KATARÍNA MÁLIKOVÁ & ANSÁMBEL / SK

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Čerstvá držitelka tří hudebních slovenských cen Radio_head awards 2016 v kategorii debut roku, album roku - cena kritiků a nahrávka roku - world music/folk, která okamžitě po vydání svého debutového alba Pustvopol u vydavatelství Slnko records v listopadu 2016 přitáhla pozornost hudebních odborníků.
Jejich uznání se jí dostalo především díky neotřelému a osobitému propojování folklóru s moderními prvky elektroniky, jazzu apod. Výrazný je v její tvorbě také smysl pro kompozici, kterou spolu s hrou na klavír vystudovala. Vystupuje se 7člennou kapelou.

Vstupné:

280,- Kč do 24.5. / 310,- Kč do 14.6. / 330,- Kč na místě

Zlevněné vstupné:

studenti a vyučující Hudební fakulty JAMU vstupné 230,- Kč po celou dobu
! Při vstupu budou kontrolovány INDEXY / průkazy vyučujících - nezapomeňte si je vzít s sebou ! Tyto vstupenky jsou nepřenosné. V případě nemožnosti prokázat indexem studium nebo výuku výhradně na hudební fakultě JAMU se na místě doplácí 100,- (rozdíl mezi uhrazenou částkou a vstupném na místě).

Bandzone
Slnko records
SoundCloud

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture KATARÍNA MÁLIKOVÁ & ANSÁMBEL / SK
picture KATARÍNA MÁLIKOVÁ & ANSÁMBEL / SK
Top