Detail info
Close

WAND (US) + NORDRA (US)

MEETFACTORY
WAND (US) + NORDRA (US)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Wand jsou původně čtyř, dnes tříčlenná psych-rocková úderka z Los Angeles. Wand vznikli před 4 lety a v průběhu 2014-2015 vydali v rychlém sledu tři desky Ganglion Reef, Golem and 1000 Days. Wand hrají špinavou, psychedelii řízlou garáž a kámoší s Ty Segallem – dělávají mu předkapelu a tvoří jeho backing-band The Muggers. Wand letos vyrážejí na turné a ještě před barcelonskou Primaverou se v sobotu 27. května staví v MeetFactory. Wand doprovodí noise-rockový projekt Nordra ze Seattle.


Wand
are originally a four-, now a three-piece psych-rock band from Los Angeles. Wand were formed 4 years ago, and in a quick succession they landed three albums “Ganglion Reef”, “Golem” and “1000 Days” during 2014-2015. Wand play a dirty, psych-infused garage and are mates with Ty Segall – with whom they toured and form his backing band The Muggers. Wand will tour Europe this summer and before playing at Primavera Sound in Barcelona will stop by at MeetFactory on Saturday, May 27th. Wand will be supported by Seattle noise-rock project Nordra.

wandband.info
soundcloud.com/ganglion_reef

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture WAND (US) + NORDRA (US)
Top