Detail info
Close

IDAN RAICHEL  - PIANO SONGS (Izrael)

JAZZ MEETS WORLD
IDAN RAICHEL - PIANO SONGS (Izrael)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Jedna z největších ikon izraelské hudební scény opět v Praze. Po vystoupeních s kvartetem Idan Raichel Project a se souborem Touré-Raichel Collective tentokrát se představí se sólovým programem. Idan, který posledních 12 let působil jako kapelník Idan Raichel Projektu, se rozhodl udělat odvážný nový krok, který považuje za přirozený, na který se velice těší a který hodlá uvést na světové scény v roce 2017.

Idan slibuje, že posluchačům sdělí živě a zasvěceně, co se mu přihodilo během posledních 12 let a podělí se s nimi o to, jak své melodie a písně komponoval, než začaly kolovat světem jako společná díla a koncerty.  Po svém posledním turné s 30 vyprodanými klavírními koncerty se rozhodl, že je na čase, aby se naplno věnoval sólovým koncertům (klavír a zpěv). Na těchto koncertech uslyšíme písně jeho celé kariéry včetně skladeb z posledního alba At The Edge Of The Beginning. Idanovy koncerty budou jedno vzrušující a lákavé sólo zvukového & hlasového zážitku, ale protože se nechce vzdát své oblíbené hudební spolupráce, byl by rád, kdyby v každém městě našel hostujícího muzikanta třeba pro duo.

Idan Raichel byl nedávno vyznamenán Ústavem Martina Luthera Kinga za to, že upozorňuje na problémy minorit. Aktivně se angažuje v uprchlických otázkách, v boji nových přistěhovalců s problémy identity a za změnu a vliv migrační politiky ve světě.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top