Detail info
Close

P MONEY (UK), Smack, Nobodylisten

P MONEY (UK), Smack, Nobodylisten

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Na podzim 2016 dotáhnul Smack celou bandu mc's a dj's z UK do vyprodané Roxy. Hlavním hostem byl P Money, který patří k aktuální špičce UK grime scény. V listopadu vydal album Live + Direct, a na něj se můžete těšit i na Noci Radia 1. Druhým hostem je Slay. Mladík z Manchesteru, který se zařadil mezi velká jména na Youtube kanálu JDZmedia. Slay se v MeetFactory objeví díky podpoře programu Arts Council England (Thirty Pound Gentleman).

Smack začal loni se svojí A51 crew vysílat na Radiu 1 pořad Radio51, který můžete poslouchat každý druhý týden od jedenácti hodin večer. Před ním vysílá od desíti NobodyListen pořad Addict, který ale není jen pořadem na Radiu 1. Jsou to i offline eventy. Minulý rok proběhlo 5 úspěšných akcí a letos se bude v dalších pokračovat. Na akci v MeetFactory se představí i dj's z pořadu The Workout, který můžete slyšet každou sobotu od desíti večer. Světoběžník DJ Tuco byl stálicí britské klubové scény od konce 90. let, ale před časem přesídlil do Prahy. Má za sebou hrání v klubech od Hong Kongu, Sydney, Moskvy až po Rio. Vystupoval na stadionech s Wu Tang Clan a Busta Rhymesem i v klubech s DJ Shadowem nebo Diplem. C.Monts je MC, novinář a koordinátor celé řady projektů. Hostoval na releasech Wiche, Philipa T.B.C., Fatte, Shadow Drop, Tvykse, Vanilla nebo dné. Celý večer zahájí legendary man Double J. Ten patří k prvním hip hop & rap dj's u nás. Na Radiu 1 už dlouhá léta moderuje pořad Soundbomb.

https://soundcloud.com/pmoneyuk
https://soundcloud.com/smack-a51
https://soundcloud.com/addict

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture P MONEY (UK), Smack, Nobodylisten
Top