Detail info
Close

Koncert pro šumavskou divočinu č. 7

Koncert pro šumavskou divočinu č. 7

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Hned zkraje roku 2017 jde opravdu o hodně – tedy stran divoké přírody u nás v Česku určitě! A proto PRIESSNITZ a TATA BOJS hrají tento lednový koncert.
Jak mnozí víte, 2. prosince poslanci a poslankyně v Parlamentu velice slušnou většinou konečně schválili novelu zákona o ochraně přírody v ČR, a to včetně nových pravidel péče o národní parky. Je to dobrý a potřebný zákon. Sněmovna jím potvrdila cíl ponechat nejméně polovinu rozlohy našich národních parků divoké přírodě tak, jak je ve světě běžné (protože potřebné), a také doplnila úplný zákaz rozprodeje veřejných (státních/obecních) pozemků na území národních parků, čili už nebude možné je převádět do rukou spekulantů.
Takže je vyhráno, říkáte si? Ano, důvod k radosti to skutečně je, ovšem zatím jen malý a dočasný. Protože teprve až když zákon schválí také Senát (bude hlasovat právě teď v lednu) a následně podepíše prezident, dostane divočina v našich národních parcích skutečně šanci, kterou potřebuje. Je to důležité! A tak prostřednictvím koncertu tentokrát spolu s Tata Bojs apelujeme na senátorky a senátory, aby dobrý zákon podpořili a doplnili do něj také záruky, že rozšíření míst pro divokou přírodu proběhne v národních parcích v brzkém termínu a začne se s tím ideálně hned a ne třeba až za padesát let.
Vy svou podporu můžete vyjádřít právě třeba svou osobní účastí na tomto již sedmém KONCERTU PRO ŠUMAVSKOU DIVOČINU (tentokrát s podtitulem NEJEN PRO NI).

Koncerty pro divočinu podporujeme dlouholeté aktivity Hnutí DUHA a zároveň bychom rádi, abychom divočinu my lidé, běžní občané, mohli vidět a prožívat nejen v národních parcích. Proto také podporujeme projekt Česká divočina, který hledá další místa pro divokou přírodu.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Koncert pro šumavskou divočinu č. 7
picture Koncert pro šumavskou divočinu č. 7
Top