Detail info
Close

ALMANAC

ALMANAC

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ALMANAC potvrdili jedinou show v České republice, po novém roce odehrají exkluzivní koncert v pražském klubu Nová Chmelnice!

ALMANAC je nový unikátní projekt kytaristy Victora Smolského (ex RAGE). Proč unikátní? Viktor si do tohoto powermetalového projektu pozval další skvělé muzikanty z jiných kapel. Hlasový prvek tvoří charismatický zpěvák Brainstorm Andy B. Franck, David Readman z Pink Cream 69 a aby toho nebylo málo nezapomnělo se také na ženský vokál, který zastává operní pěvkyně Jeannette Marchewka z Lingua Mortis Orchestra, jehož symfonický doprovod je slyšet na debutovém albu Tsar, který kapela vydala v roce 2016.
Nenechte si ujít projekt vynikajícího kytaristy Viktora Smolského za doprovodu skvělých vokálů z kapel Brainstorm a Pink Cream 69! Živě je můžete slyšet 9. února v klubu Nová Chmelnice v Praze! Speciálním hostem večera bude německá powermetalová pecka GLORYFUL a koncertní večer zahájí LICHTGESTALT!

Vstupenky za zaváděcí cenu 590 Kč platnou do 31.12. právě v prodeji!
 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ALMANAC
Top