Detail info
Close

Naprostí cizinci - Menu Nesuď knihu podle obalu

Naprostí cizinci - Menu Nesuď knihu podle obalu

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Film: Naprostí cizinci
Režie: Paolo Genovese
Stopáž: 93 min
Film je uváděn v originálním znění s českými i anglickými titulky

Menu: Matteo De Carli
Antipasto - předkrm: "L'apparenza inganna" - Zdání klame (jako vejce, ale ne úplně)
Primo Piatto - první chod: "Lato Nascosto" (rizoto z rýže carnaroli s citrónem, rozmarýnem a ragú ze selátka cinta senese)
Secondo Piatto - druhý chod: "Porgi l'altra guancia" (Líčka z mléčného telete, celerové pyré a redukce z vína nebbiolo)
Dolce - dezert:
"Guarda dentro" (Savoiardi sušenky, mascarpone a čokoládové espresso)

"Víš, s kým jíš?" Odpovědi na tuto otázku rozbourají vztahy skupiny dlouholetých přátel, kteří se sešli na večeři. Začalo to jako nevinná hra: dát mobilní telefony na stůl a sdílet každou SMS i příchozí hovor. Kolik toho o sobě nesmíme vědět, abychom mohli zůstat přáteli, milenci, manželi, rodiči? Máme totiž tři životy: veřejný, soukromý a ten tajný. S každým dalším chodem, pípnutím příchozí zprávy, s každou další sklenkou vína se jejich hranice více rozplývají - s překvapivými, humornými i dramatickými následky pro každého u prostřené tabule. Dynamická dramedie s hvězdným italským obsazením ukazuje, že i ti, které známe, mohou být naprostými cizinci.

Organizátoři budou v rámci Culinary Cinema promítat v kině Cinestar Praha – Anděl a večeře budou následně servírovat v prostředí Restaurace delight v přilehlém pražském hotelu andel’s by Vienna House Prague. Začátek projekce v 18:00 hodin, sál číslo 1.

Cena: 1790 korun
Cena zahrnuje vstupenku na večeři a vstupenku na projekci

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top