Detail info
Close

VÁNOČNÍ RESPECT FESTIVAL 2016

Rachot Production uvádí...
VÁNOČNÍ RESPECT FESTIVAL 2016

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

X Mass Respect Festival / Brazilectro Night

Průkopníci Brazilectra a jedna z nejkvalitnějších živých kapel nizozemské hudební scény ZUCO 103 vystoupí na Vánočním Respect Festivalu 2016!
O afterparty se postarají Ohm Square DJ Set - Charlie One & Jan 2, DJ Baltazar,
DJ Robot & DJ Jeffology (Champion Sound).


Po čtyřleté matečské dovolené se Lilian Vieira a Zuco 103 vrací na koncertní podia

Do hudební historie se Zuco 103 zapsali jako zakladatelé tzv. Brazilectra - směsice jazzu, brazilské hudby a elekroniky, obohacená dalšími hudebními vlivy. Skupina jako první zkombinovala sambu se samplovanou taneční hudbou a předčí v této oblasti všechny rutinní fúze.
Zuco 103 staví na energii živého bubeníka Stefana Krugera z Nizozemska, německého klávesového kouzelníka Stefana Schmida a na ohnivých vokálech zpěvačky Lilian Vieiry z Rio de Janeira. V koncertní podobě je trio navíc posíleno o kytaristu, basistu a perkusistu. Jejich současný repertoár je směsicí acid jazzu, brazilské hudby a elektroniky, okořeněnou navíc o dub, drum ’n bass a vlivy z Kuby a Etiopie.
Do Prahy se skupina vrací představit aktuální album Ethno Chic. Hudba Zuco 103 překypuje energií a její koncerty zaručují nezapomentutelný zážitek.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture VÁNOČNÍ RESPECT FESTIVAL 2016
Top