Detail info
Close

TOMMY CASH (EE)

MEETFACTORY
TOMMY CASH (EE)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Bylo by jednoduché Tommyho Cashe odmávnout rukou coby východoevropskou post-internetovou atrakci. Po pěti letech na scéně má za sebou desku, několik singlů s klipy o milionech shlédnutí, stovky vystoupení a masivní fanouškovskou základnu. A Tommy hlásí, že teprv letošek bude jeho velkým rokem – s oznámením druhé studiovky a nového klipu „vykopává“ i sérii nabušených koncertů s dech beroucí vizuální show. Do MeetFactory se vrátí ve čtvtek 5. dubna.


It would be too easy to dismiss Estonian wunderkind Tommy Cash as a East European post-internet attraction. After five years he amassed a studio album, handful of tracks with videos having millions of views hundreds of shows and massive fan base under the belt. And Tommy claims the best is yet to come – he just announced his second studio album, new video and a series of action-packed, visually stunning live shows. He will return to MeetFactory on Thursday, Apr 5.

tommycashworld.com
soundcloud.com/iamtommycash  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture TOMMY CASH (EE)
Top